Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü: Ülkemiz ile İngiltere, Hollanda, Danimarka ve Güney Afrika arasındaki uçuşlar ikinci bir değerlendirmeye kadar durdurulmuştur. Bu arada ilgili vatandaşların karşılıklı tahliyeleri kontrollü olarak yapılabilecektir. Saygıyla duyurulur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı : İngiltere kaynaklı mutasyon riski üzerine alınan tedbirler kapsamında halen yolda olan uçuşlar için tüm yolculara test yapılacak ve karantina kuralları uygulanacaktır. Tedbirler tam koordinasyonla yürütülmektedir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Suudi Arabistan tüm uluslararası uçuşlarını bir hafta askıya aldı.

Günaydın , iyi haftalar kafe

5. Günaydın,
    Okuduğum, araştırdığım kadarıyla şuan için aşıların bu yeni virüs mutasyonlarına karşı da etkinlikleri olacak. M-rna aşıları bu tür mutasyonlara karşı daha avantajlı gibi görünüyor.
    Öte yandan aşılama ile sürü bağışıklığı oluşana kadar kontrollü yaşama ve virüsün yayılmasına maksimum dikkat etmeye devam edilmesi lazım. Aşılama sonucunda sürü bağışıklığı oluşmadan virüs aşılarla önlenemeyecek şekilde mutasyona uğramaması için daha dikkatli olunması gereken döneme girildi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6. Daha kaç kere mutasyona uğrayacak kimbilir...
    Virüsün dogasinda olan bir şeyi supriz gibi, olaganüstü bir durum gibi göstermeye çalışan bir kesim mevcut...
    Ayni kesim 28 gün tam kapanma diye her akşam bagırıyor zaten, 28 gunden sonra ne olacak diye soran yok, bu ülke bu yükü nasil kaldırır diyen yok...
    Tek bir amaçları var kaos ve oyları....
    Ben yolsuzlukta,hırsızlıkta,adam kayırmada,yandaşlıkta dunya birincisi olmusları desteklemiyorum, ama o gitsin şu gelsin de ne olursa olsun kafasinda da degilim, ülkemi seviyorum.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

günaydın arkadaşlar...iyi haftalar

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

8.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Daha kaç kere mutasyona uğrayacak kimbilir...
    Virüsün dogasinda olan bir şeyi supriz gibi, olaganüstü bir durum gibi göstermeye çalışan bir kesim mevcut...
    Ayni kesim 28 gün tam kapanma diye her akşam bagırıyor zaten, 28 gunden sonra ne olacak diye soran yok, bu ülke bu yükü nasil kaldırır diyen yok...
    Tek bir amaçları var kaos ve oyları....
    Ben yolsuzlukta,hırsızlıkta,adam kayırmada,yandaşlıkta dunya birincisi olmusları desteklemiyorum, ama o gitsin şu gelsin de ne olursa olsun kafasinda da degilim, ülkemi seviyorum.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn. Seer
    Çeşitli gelişmiş ülkelerde, örneğin İngiltere, Almanya vs, haftalar süren tam kapamalar oldu. Halen de bize göre daha kapalı bir şekilde devam ediyorlar.
    Size göre, mesela İngiltere’de Johnson’un Almanya’da Merkel’in oy kaybetmesini isteyen güç odakları mı bunu uygulamaya aldırdı? Tek dertleri siyasi kazanımlar mıdır? Kaos mudur?

Eğer “o ülkelerin bütçesi sağlam, bizim hazine tamtakır” diyorsanız da, sizce bu durum neden kaynaklı ve sorumlusu var mıdır?

Sayfa 749/1002 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •