Sayfa 38/335 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 2678 madde; 297 - 304 arası.

Konu: SKTAS - Söktaş

1. Sağlam laştırdı yön yukarıyadır

2. Şirketimizin 6 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşmiş olan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda:

- Yönetim Kurulu kararlarının icrasının temin ve takibi, iş ve proje geliştirme faaliyetleri ve iştiraklerin koordinasyonu için Yönetim Kurulu üyeleri Muharrem H. Kayhan'ın ve Eyüp H. Kayhan'ın Murahhas Üye olarak görevlendirilmelerine;

- Yönetim Kurulu görev dağılımının aşağıdaki şekilde yapılmasına;

Muharrem H. Kayhan: Yönetim Kurulu Başkanı, Murahhas Üye

E. Hilmi Kayhan: Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Murahhas Üye

Yakup Güngör: Yönetim Kurulu Üyesi

Mahmut Nedim Ölçer: Yönetim Kurulu Üyesi

Kemal Kayhan: Yönetim Kurulu Üyesi

Leyla Kayhan Elbirlik: Yönetim Kurulu Üyesi

Zeynep Kayhan Kantaşı: Yönetim Kurulu Üyesi

Nazım Ekren: Bağımsız Üye

Kamil Ömer Bozer: Bağımsız Üye

toplantıya katılan Kurul Üyelerinin oybirliği ile karar verilmiştir.

iş ve proje geliştirme faaliyetleri diye ifade kullanılmış,burdan bi anlam çıkarabilir miyiz yoksa rutin cümleler mi acaba

3.  Alıntı Originally Posted by different Yazıyı Oku
    Şirketimizin 6 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşmiş olan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda:

- Yönetim Kurulu kararlarının icrasının temin ve takibi, iş ve proje geliştirme faaliyetleri ve iştiraklerin koordinasyonu için Yönetim Kurulu üyeleri Muharrem H. Kayhan'ın ve Eyüp H. Kayhan'ın Murahhas Üye olarak görevlendirilmelerine;

- Yönetim Kurulu görev dağılımının aşağıdaki şekilde yapılmasına;

Muharrem H. Kayhan: Yönetim Kurulu Başkanı, Murahhas Üye

E. Hilmi Kayhan: Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Murahhas Üye

Yakup Güngör: Yönetim Kurulu Üyesi

Mahmut Nedim Ölçer: Yönetim Kurulu Üyesi

Kemal Kayhan: Yönetim Kurulu Üyesi

Leyla Kayhan Elbirlik: Yönetim Kurulu Üyesi

Zeynep Kayhan Kantaşı: Yönetim Kurulu Üyesi

Nazım Ekren: Bağımsız Üye

Kamil Ömer Bozer: Bağımsız Üye

toplantıya katılan Kurul Üyelerinin oybirliği ile karar verilmiştir.

iş ve proje geliştirme faaliyetleri diye ifade kullanılmış,burdan bi anlam çıkarabilir miyiz yoksa rutin cümleler mi acaba
    Şahsen ben bi anlam çıkardım...
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. Sonuç

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hisse değil deli dana.

2.20 den 2.53 oradan hop 2.01
    sonra hop 2.48
    şimdi 2.34

Netice ????

Küçük yatırımcı hep kendisinin silkelenmeye çalışıldığını düşünür. Keriz silkeleme yapıyorlar deyip kendisini avutur. Sonra da bi bakmışsın fiyat 1.80. Şimdi de böyle olur demiyorum ama bu hareketleri anlamlandırmaya çalışıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by hasann Yazıyı Oku
    Sonuç

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sonuç muharrem kayhan ve eyüp kayhan a proje geliştirme ve iş takibi için yönetim kurulu adına yetki verilmiş,tam da fabrika arsası ile ilgili beklentilerin olduğu zamanda bu görevlendirme bana birşeylerin hazırlığı yapılıyor gibi geldi,ben olumlu görüyorum

7. tukaş fabrikanın yıkılıp yerine avm veya konut yapımı için belediyeye imar başvurusunda bulundu haberi ile hissesi şu an defter değerinin 4 katından işlem görüyor,bizim oranımız ise 0.80..aynı beklenti,üstelik biz de imar geçti..tukaş çok iyi bir şirket olduğu için mi bu fark oluşuyor hayır borçluluk onda da var,dünya kadar geçmiş yıl zararları da birikmiş ama beklentin fiyatlanıyor gene de,tamamen tahta yapıcının ve patronların insiyatifinde olan işler,bizimkiler insafsız,bu zamana kadar yatırımcıyı duman ettikleri yetmemiş gibi hala aynı kafa devam ediyorlar,son kote ettirilen hisselerin tahtaya baskı kurmak ve fiyatın önünü kesmek için yapıldığını düşünüyorum başka bi açıklaması olamaz

Sayfa 38/335 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •