Originally Posted by KOÇ cci 14 le bir bak birde. Onlar uyumsuzluk vermemiş
Originally Posted by zaraza Çanak patlar 1300 desteği Trendi güzel çizmişsin
Originally Posted by zaraza Topikte ithalat,ihracat yapan kimse var mı? Originally Posted by KOÇ Çanak patlar 1300 desteği Trendi güzel çizmişsin Çanak ne olur? yukarıdaki sorumun (açılımında 1 soru daha var,O soruyu soramam burada) cevabında saklı. Ben cevabı biliyorum. ytd
Originally Posted by Verge GARAN bugün tam olarak 10.30' dan döndü... Tebrikler. Güzel bir tespitti. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garan bugün marjımı zorladı.ama jeton ilave edince sonrası iyi oldu. Pardon jetonu biraz önce ilave etmiştim
Originally Posted by emregunes Tebrikler. Güzel bir tespitti. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkür ederim, ama tebriği ben değil GARAN' ın PALA' sı hak ediyor bence... Tekniğe böylesi harfiyen riayet ettiği için...
Originally Posted by Verge Teşekkür ederim, ama tebriği ben değil GARAN' ın PALA' sı hak ediyor bence... Tekniğe böylesi harfiyen riayet ettiği için... Verge 10.30 tahminin nereden geliyordu
SPK cezaları döşemiş.İHEVA cileri duman etmiş. Trabzonspor bedelli. https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=77
Forum Rules
Yer İmleri