Sayfa 467/1001 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Hiçmi graf bakmıyorsunuz dengelen me diyoruz.
    para kazanan kazandı.
    evet malı götüren götürdü ama benim için çöp hareket..!! standart forex diriltmeleri..!!başka birşey değil..!!saatliği aşamayan yükselişe yükseliş demem..!!
    seviliyorsunuz..!

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    benim gibi düşünen bir kişi daha ..!!
    dolar endexi bitcoin kıyaslaması yapılırsa bu çok nettir..!!
    imazamı atarım.!!
    5. dalga bittiğinde emtia ve borsadan başka bir yatırımım olmaz herhalde. Aslında buna bir de dijital para eklemek gerek ama ben hala ısınamadım bu paraya.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by halis Yazıyı Oku
    6,80 gorulmezmi dolarda
    görülür, bilanço, açık pozisyon kapanışları ve kontrat kapanışları yüzünden alım var,
    ocak-şubatta görür...

ytd olmasın ama...

4.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    5. dalga bittiğinde emtia ve borsadan başka bir yatırımım olmaz herhalde. Aslında buna bir de dijital para eklemek gerek ama ben hala ısınamadım bu paraya.

hocam yanımda net kazananları görünce malum ilk viop temasımdan kaybımdan ötürü bende temkinliyim sürekli 24 saat açık piyasa ve aslında pc başında durana göre iyi ama maalesef onunda kolerasyonu var ve cidden katıpları sert oluyor..bitcoin de de temel mantık vardır..!!
    biz altın salmaya başladığında en azından denemeli idik ..!!
    deneyen çok kazanan daha çok öellikle alt coinlerde kazananlar borsaya göre daha kısa sürede kazandılar..özellikle link nou

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    evet malı götüren götürdü ama benim için çöp hareket..!! standart forex diriltmeleri..!!başka birşey değil..!!saatliği aşamayan yükselişe yükseliş demem..!!
    seviliyorsunuz..!
    Oyunagelen ben sığ piyasada dengelenme hareketi diyorum , bunu 200 günlük ortalamadan yapması kadar normal birşey yok hatta bu dalgayı 7.80 yapıp yeniden 735-40 gelmesi de teknik olarak benim açımdan normal.
    8.55 lerde müdahale olur dolara dediğimiz de şimdi fiyat verenler 10 ları yazıyordu burada o zamanda yazdım şimdide yazıyorum 6.80 beklentim devam ediyor .Ateş in hemen düşmesi normal değildir dolarda öyle sindire sindire aşağı gelmesi gerekki yatya bağlayıp dip yapsın.Kolay gelsin.

6.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

teknik bilen hiç bir adam buna dayanamaz sayın jas..
    sana bana göre değil...
    şaka bir yana her bu tarzdan sonra bitcoin gitmiş..!!
    ve bakınız benim sistem 20 ekimde al demiş..!!!!
    10 bin dolardan ama o pin bardan sonra büyük ihtimalle seans içinde dayanamazdım..!!bitcoinin gitmesinde asıl belirleyici seviye o..!!

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Oyunagelen ben sığ piyasada dengelenme hareketi diyorum , bunu 200 günlük ortalamadan yapması kadar normal birşey yok hatta bu dalgayı 7.80 yapıp yeniden 735-40 gelmesi de teknik olarak benim açımdan normal.
    8.55 lerde müdahale olur dolara dediğimiz de şimdi fiyat verenler 10 ları yazıyordu burada o zamanda yazdım şimdide yazıyorum 6.80 beklentim devam ediyor .Ateş in hemen düşmesi normal değildir dolarda öyle sindire sindire aşağı gelmesi gerekki yatya bağlayıp dip yapsın.Kolay gelsin.
    abi her iki yönlü de karar vermek zor ama o olay sizde..
    ben merkez bankasına bu sefer güveniyorum ne yalan söyleyeyim..!!!
    ben düşünülenin aksine 6,8 ne inan dolardan bu ülke adına bir zarar çıkacağını düşünmüyorum o eviyeler 6 dan aşağı da olur ki zor o da..!!
    şimdi bunu yapması ve zarar vermemesi adına aniden 6,8 e getirmesi olmaz asıl hızlı piyasa ve volatilete zarar verir ekonomiye ..
    millet bunu atlıyor..
    o yüzden seyrinde düşüş ve yükselişlerden korkmuyorum ama aşırı volatilteden herkes korkmalı çünkü o zaman hiç birşeyi fiyatlayamazsınız..!!!!
    bizzat yaşadık gördük..!!
    yükselen dolar mı zararlıdır aniden yükselen doalr mı.!! aniden yükselip salan dolar mı zararlıdır..
    peki dolar fazlası olan şirketler doalrın ani düşüşünde mi ve ya düşen seyirde yatay eksi ilerleyen düşşe devam eden dolar da ZARAR eder mi.!!!
    bunu bilen bub işi çözer..!!

8.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku
    163725ten dalgalandım da duruldum

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Koştum ardından yoruldum. 163800 flat. Yeni vadede görüşmek üzere. İyi seneler

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 467/1001 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •