hocam yanımda net kazananları görünce malum ilk viop temasımdan kaybımdan ötürü bende temkinliyim sürekli 24 saat açık piyasa ve aslında pc başında durana göre iyi ama maalesef onunda kolerasyonu var ve cidden katıpları sert oluyor..bitcoin de de temel mantık vardır..!!
biz altın salmaya başladığında en azından denemeli idik ..!!
deneyen çok kazanan daha çok öellikle alt coinlerde kazananlar borsaya göre daha kısa sürede kazandılar..özellikle link nou
Oyunagelen ben sığ piyasada dengelenme hareketi diyorum , bunu 200 günlük ortalamadan yapması kadar normal birşey yok hatta bu dalgayı 7.80 yapıp yeniden 735-40 gelmesi de teknik olarak benim açımdan normal.
8.55 lerde müdahale olur dolara dediğimiz de şimdi fiyat verenler 10 ları yazıyordu burada o zamanda yazdım şimdide yazıyorum 6.80 beklentim devam ediyor .Ateş in hemen düşmesi normal değildir dolarda öyle sindire sindire aşağı gelmesi gerekki yatya bağlayıp dip yapsın.Kolay gelsin.
teknik bilen hiç bir adam buna dayanamaz sayın jas..
sana bana göre değil...
şaka bir yana her bu tarzdan sonra bitcoin gitmiş..!!
ve bakınız benim sistem 20 ekimde al demiş..!!!!
10 bin dolardan ama o pin bardan sonra büyük ihtimalle seans içinde dayanamazdım..!!bitcoinin gitmesinde asıl belirleyici seviye o..!!
abi her iki yönlü de karar vermek zor ama o olay sizde..
ben merkez bankasına bu sefer güveniyorum ne yalan söyleyeyim..!!!
ben düşünülenin aksine 6,8 ne inan dolardan bu ülke adına bir zarar çıkacağını düşünmüyorum o eviyeler 6 dan aşağı da olur ki zor o da..!!
şimdi bunu yapması ve zarar vermemesi adına aniden 6,8 e getirmesi olmaz asıl hızlı piyasa ve volatilete zarar verir ekonomiye ..
millet bunu atlıyor..
o yüzden seyrinde düşüş ve yükselişlerden korkmuyorum ama aşırı volatilteden herkes korkmalı çünkü o zaman hiç birşeyi fiyatlayamazsınız..!!!!
bizzat yaşadık gördük..!!
yükselen dolar mı zararlıdır aniden yükselen doalr mı.!! aniden yükselip salan dolar mı zararlıdır..
peki dolar fazlası olan şirketler doalrın ani düşüşünde mi ve ya düşen seyirde yatay eksi ilerleyen düşşe devam eden dolar da ZARAR eder mi.!!!
bunu bilen bub işi çözer..!!
Koştum ardından yoruldum. 163800 flat. Yeni vadede görüşmek üzere. İyi seneler
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri