Arkadaşlar herkese merhaba rica etsem MEGAP ve LIDFA hisseleri hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
lidfa 3.50 üzerinde olumlu
hocam merhabalar. ağustos ayından beri ortalama 20 bin tl ile bu yolda devam ediyorum. çok şükür kaybetmeden öğrendim sanırım. bu yolda ilerlerken siz değerli üstadlarımızdan yatırımın nasıl yapılacağına dair öneriler almak isterim. mesela 2021 listesi paylaştınız, bu listedeki kağıtları almaya başladınız mı yoksa alım fırsatı verdiğinde mi portföye ekliyorsunuz. ve benim limitimde olan biri için portföye kaç hisse alıp beklemeli böyle ucuz olanlardan. kısa-orta vade yatırımcıyım bist100 hatta bist 50 hisselerinde. kafamda 4-5 tane büyük şirketlerin kağıtlarını alıp orta vadede getiri sağlamak. endeks düşmeden sat yükselicekken al mantığındayım. değerli önerilerinizi beklerim hocam.
Merhabalar , önümüzdeki hafta endeks nasıl olur . Gsdde , ISFIN, uşak, Ihlgm, Skbnk, Tektu hisselerinden hangisi haftaya daha iyi olur ?
Araç satışları özellikle 2. Elde hareketli iken, araç lastiklerinde geri kalan goody . Iletişim teknoloji , yazılım firması Tcell . Bu iki ağırabi fiyat olarak biraz gerilerde kaldı. Ne düşünüyorsunuz ???
Hakan hocam bu ara gyo lardan pek yazmıyorsunuz. Pagyo ve agyo için ne düşünüyorsunuz???
Yer İmleri