Çok umutlanma dostum yine sana bana malları bir bu kadar daha taşıtırlar. Bunların niyeti götürmek olsaydı bu kadar ky yatırımcının geldiği milletin 80-100-300-500 fiyatına bakmadan aldığı ortamda yukarı çekerler malı servislerdi. Demek ki böyle niyetleri yok bence niyetleri yine kötü söylemedi demeyin...
Bakma sen dıger sırketlerın 300-500 olduguna borc içinde cogu doviz cinsinden..kendilerini kurtarsınlar diye göz yumuluyor.. kendilerini kurtarsın diye saka maka 10 mılyonum olsaydı zamanında 1 mılyon ona 1 mılyon buna dıye dagıtsaydım 300 milyonum olmustu.
Dehset para kazandılar bu para tatlı geldı kolay kolay bırakmazlar
Bu çapsız speğin sen 500-600 götüreceğine inanıyor musun ? Neresinden tutsan elinde kalıyor bu hissenin speği çapsız yönetimi çapsız, nasıl olacak o dediğin fiyatlar valla bilmiyorum. İyi fiyatlara gitmesini hacı bekler gibi bekliyoruz. Sonumuzu Allah hayır etsin. Hala 26.75 kenarında gezdiriyor içine koymaya kalkarsa vay halimizeTeknikçi mi avlıyor diyeceğim ama aklı olan bunu bilen eski borsacılar zaten bunun yanında bile geçmez o kadar mimli bir şirket borsa camiasında...
Yer İmleri