Sayfa 823/1001 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,577 - 6,584 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Ben anladım.

Polisiye roman en zor konu, millet geri zekalı yerine konmayı kabul etmez, gerçekliğe çok uygun olmalı.

Genelde insanlar, şeyler kişiye ayna, bazen benim içimden geçenler başkaları tarafından soruluyor, dile getiriliyor. Gerçekliğin sınırına varınca aynı yerlerde dönüp duruluyor, insan bir adım öteye geçmeye cesaret edemiyor. Neyse ki tarihten bu yana söylenmiş, yapılmış çok şey var onları izleyerek vakit geçiyor. Öğrenmek istersen İtalyanca, Fransızca, Almanca, Çince, Japonca çok şey de var. İngilizce'yi tekrar öğrenmek daha faydalı gibi; gerçekçiliğin bir etkisi de faydacılık olabilir, faydası olmayan şeye ilgi olmuyor.

Bu arada Frederick Forsyth isimli yazarı hatırladım eskiden o vardı. Day of Jackal diye romanı da vardı sonra filmi oldu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

gerçi ben bu yalanı borsaya uyarlamıştım ama yalanında kralı yani...

Zamanın birinde padişah, atlarına iyi bakılmadığını söyler dururmuş. Bir gün iyice sinirlenip, atlarına nasıl bakıldığını görmek için, etrafıyla birlikte ahırların yolunu tutmuş. Ahıra geldiğinde, bir de ne görsün, atları bakımsız, pislik içinde, seyislerse bir kenarda tembel tembel oyun oynuyorlar. Bu hale iyice sinirlenen padişah emrindeki üç seyise bağırıp çağırdıktan sonra, cellatlarına -Alın bunları götürün, boyunlarını vurun! diye emretmiş. Cellatlar seyisleri götürürlerken, içlerinden biri,- Padişahım, siz benim boynumu vurduracaksınız ama, ben sizin şu beyaz atınıza bir yıl içinde uçmayı öğretirim deyince aklı yatan padişah, -Bir sene sonra göreceğiz diyerek seyisi diğerlerinden ayırmış. Ölüme gideceklerden biri,- Ulan sahtekâr hiç at uçar mı? diye kalan seyise söylenince. Bizimki pişkin pişkin. -Oğlum burası Osmanlı, burada her şey olur. Bir yıl çok uzun bir süre. Bakarsın padişah ölür, bakarsın ben ölürüm, belki de at ölür
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

laf bittiya herkes birbirinin gözüne bakmaya başladı biri şeyittirsede bende hemen atlayıp şeyittirseydim diye.. yapmıyomusunuz yani? geç geççç... ya koça takılıp tatile gitmesine neden olursanız, birbirinizin gözüne bakar oturursunuz. ihtiyar ne güzel kızıyordu, küsüyordu, müsüyordu, bişeyler yapıp topiği canlı tutuyordu
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. Tamamen sinir bozucu iddialar vs vs ..zaten tahammül sınırı yok forumun herkes gergin
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    laf bittiya herkes birbirinin gözüne bakmaya başladı biri şeyittirsede bende hemen atlayıp şeyittirseydim diye.. yapmıyomusunuz yani? geç geççç... ya koça takılıp tatile gitmesine neden olursanız, birbirinizin gözüne bakar oturursunuz. ihtiyar ne güzel kızıyordu, küsüyordu, müsüyordu, bişeyler yapıp topiği canlı tutuyordu
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Tamamen sinir bozucu iddialar vs vs ..zaten tahammül sınırı yok forumun herkes gergin

ben anlamıyorumki piyasanın dilinden evet haklısın desem. bişeyler çiziyosunuz miziyosunuz ama bana göre sinir bozucu bişey yoktu. herkes düşüncesini paylaşıyor. yabancı dilim olmasada vücut dilinizden anlıyorum o kadarını

6. Vob topiğindeyiz..sadece son 2 sayfa yazanlara iki sorum var ..

1.XU030 vadelisinde pozisyonuz var mı?

2.Varsa ,long mu şort mu?

Bak ,rakam da istemiyorum ,online dan zaten çoktan vazgeçtim ..net 2 soru ..
    Hayat hoş gerisi boş

7. Hocam senin topikte yazsınlar..
    Çabalama..
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Vob topiğindeyiz..sadece son 2 sayfa yazanlara iki sorum var ..

1.XU030 vadelisinde pozisyonuz var mı?

2.Varsa ,long mu şort mu?

Bak ,rakam da istemiyorum ,online dan zaten çoktan vazgeçtim ..net 2 soru ..

8. Güvenlik kamerasna yakalanmak gibi onun analizleri....
    Alayına pot kırıyor..
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ben anlamıyorumki piyasanın dilinden evet haklısın desem. bişeyler çiziyosunuz miziyosunuz ama bana göre sinir bozucu bişey yoktu. herkes düşüncesini paylaşıyor. yabancı dilim olmasada vücut dilinizden anlıyorum o kadarını

Sayfa 823/1001 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •