Originally Posted by
oyunagelenadam
ben size spek adına örnek geçeyim ..!!!
örnek tuclk rasgele söylüyorum..!!!uydurma yani.!!tanıdığım insanalr var bu işleri yapan ve fon gibi paraları yöneten.!!!
ne yapıyor bu adamlar ilk önce patrona haber salıyorlar..!!!
para belli dolaşımda ky hisse belli.!!
diyor ki bizim bir planımız var.!!
ama malını asla satmayacaksın..!!
sonra bu adamlar tahtayı sayıyor tektek..!!
belli başlı kurumlarda birikmiş malı örnek marmara...
adama haber salıyorlar mal sürülecek yukarı ..
hareket günlük bazda planlanıyor ve ortalama 1 hafta sürecek ralli başlıyor.!!!
alan mutlu satan mutlu.!!!
4 tavan giden hisse ky dikkatini çekiyor malum destekte almayan ky gidiyor tavandan alıyor sonra malı satamaıyor neden zaten çift bacak işlemde marmara da ki adam emri zaten 4. tavdan sonra ki güne veriyor malı.!!
alan ky ye mal kitleniyor.!!
sonra grafik olşuyor ..zararda olan mal gene alınıyor.!!!
bir tredn oluşuyor o zamana kadar bu seferde teknikçiler devreye giriyor işi bilen belki yüzde 10 tav oluyor ama sürüyorlar..!!
zaten zarar da olan ky ye investing gibi forumlardan aşılama kampanyaları başlıyor ..!!yok iki hane olacak yok şu yok bu.!!
sonra destek buldudurkları yerden toplanmaya ve sürülmeye devam ediyor bir bakmışşsınız olay başka kurumlardan kar almak isteyenlerin kavgasına dönüşüyor satıyor sattıkça patron arkasında olduğu için yukarı süren malı alıyor karşılıyor gene sürüyorlar zaten operasyon başladı.!!
ky gene malda.!!
artık ceza ve brüt takas ile farklı aracı kurumlarda ki savaşlar son buluyor..
patronda kazanıyor malı yukarı sürende anlaşılan aracı kurumda mal tutan HEKTOR da mesela..!!
oaly budur bizim borsa da yan kağıtlarda.!!!
şimdi adam geçmiş teknik işlemez diyor..iyi de kardeşim teknik yukarıya süresen bile bir formasyon bir trend oluşturmak zorundasın.!!yoksa malı kime satacaksın.!!
bu örnek benzerlerini yaşandığı hisse ..!!
lokman hekim 6,5 iken
etcyt
dmsas
deva
eczyt (arsa muhabeti)
marka
kristal
rodrigo
almad
bu şekilde yaşandı hep..
patronla anlaşamazsan hiç bir şeyi yukarı süremezsin sadece ky ile..
BU İŞLERİ BİLEN ve tanık olan bir adam olarak..
teknik boş diyenlere diyorum ki yukarı sürülen piyasa da bile teknikle parayı bir yere getirmelsin ki kazanasın daha detaylı anlatmak istemedim gerek yok ama bilin...!!!
KY boşuna BORSAYA gelmedi..birşeyler pompalandı hep..
özellkle telegram grupları çok aktif..
hatta citi tahtacılarının bile BİST30 kağıtlarında ki bazı basma çıkarma hareketlerine bile tanık olmuşluğum var.!!
ne cevap vereceğim bilemedim. bol şanslar
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri