FAST sistemiyle...VAKBN den GARANtiye para gönderdim..Deneme..
5 sn.geçti..
Gece para göndermek ne işe yarar bilemem ama? Hız çok iyi..
FAST sistemiyle...VAKBN den GARANtiye para gönderdim..Deneme..
5 sn.geçti..
Gece para göndermek ne işe yarar bilemem ama? Hız çok iyi..
On the 29th of December, 2020, Crypto.com and Coinbase revealed that trading of XRP on their platforms would be suspended. In an announcement, Coinbase chief legal officer Paul Grewal said that the exchange would fully suspend XRP trading from the 19th of January, 2021, by 10 am Pacific Standard Time (PST).
Similarly, OKCoin also announced the suspension of XRP trading and deposits on its platform.
bu xrp tedavülden kalkıyor mu?
yoksa tahtası mı kapatılıyor?
her halükarda biraz alıp kenara atayım.
ileride bak ben de gripto mağduru olduydum derim.
ne hava atarım. asdas.
https://kryptomoney.com/xrp-removed-...rrency+News%29
Yatırım tavsiyesi değildir.
1000 tl limit var Fast da degilmi
EFT ucretleri de cok sacma gecen dikkatimi cekti 70bin tl eft yaptim 30 tl eft masrafi aldi banka
62.800 tl eft yaptim 8 tl masraf cekmis
simdi sitede ucretlere baktim 1 50bin arasi cok dusuk 50bin uzeri eft masrafi 25+ seklinde
mantiksizlik var o zaman ornek 200bin eft yapacaksam bundan sonra 5 e bolerek yaparim masraf vermemek icin diye yazmistim ama simdi bankaya girip kontrol ettim 300bin lik eft ye de 26 tl masraf almis
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
ankarada küçük bir deprem oldu
Ankara sallandı...
Geçmiş olsun herkese...
Ripple la ilgili dava açılıyor..
Menkul kıymet olup olmaması vb konularla alakalı hatırladığım...
Ve Amerika’da ki otorite sonucun olumsuz çıkması durumunda platformlardan kaldırılıp sıfırlanabileceğini iletmişti yanlış hatırlamıyorsam...
Bence 0.05 falanken al , batarsa mağdurum dersin aksi durumda bende vurgunda vardım dersin![]()
LME'de islem yapan varmidir?
varsa platform detaylari hakkinda bilgi verebilirmi acaba
simdiden tsk ederim
Yer İmleri