Sayfa 899/1001 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Hafta sonu TV'de nitelikli çelik üreticisi Sandvik Fabrikası belgeseli vardı, işçiler mesai bitince eve gidiyor ama fabrika üretime devam ediyor diye görüntüleri gösterdiler. Düşük işçilik ücretleri Çin vs gibi şeylerden etkilenmeyecek önemli bir şirket diye düşündüm ama hissesi çok artmış. 32 milyar dolar civarı piyasa değeri var 32 bin kadar çalışanı var.

Bu tip şirketler pek yok BIST'de, yine de otomasyonu, marka algısı, imtiyazı, pazar payı vs düşünülüp belki bulunur ama genelde iyi şirketler pahalı oluyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ariston üstad, sabahın köründe asya piyasalarında dönen forex işlemlerinin sabah namazına kalkmış olan trader'ların işlemleri olarak yorumlardı

bu bağlamda, ikindi okunduktan sonra esas hareket başlayabilir diyorum, ezana kadar rölanti
    FOREX kur ticareti iyi idi ama kapattılar. O saatler piyasanın en sığı olduğu saatler oluyordu ufak alım satımlar etkileyebiliyordu. Muhtemelen ismi konulmamış anlaşma var kurları sabitliyorlar genelde. Bence yeterli heyecan olmuyor artık, onun yerine kripto paralar çıktı gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku

Sayın Verge gaipten ileti almıyorsun.Siz gidin xxx den banka alın .Ben 450 den otokar alacam idi.
    niye silindi anlamışsındır.

Malesef niçin silindiğini değil de gaipten ileti almadığımı anladım sadece...

Ama yine de gaipten ileti almadığımı bilmek güzel...

Teşekkür ederim...

4. Aktif rasyo oranı kuralı kakmış olması lazım, sürekli bankalardan kredi teklifi geliyor size özel %1,79 diyorlar, Üzerine KKDF, BSMV vs oluyor.

Bireysel krediler kobi kredilerine göre daha az riskli olabilir, öte yandan bunu alan nasıl ödeyecek belli değil.

5. Palladium Ataşehir AVM, Ak Portföy Yönetimi A.Ş. Dördüncü Gayrimenkul Yatırım Fonu’na geçmiş.

>>>>>>>>>>>>>>

https://www.patronlardunyasi.com/hab...a-gecti/245399

...
    Tahincioğlu Holding bugüne kadar Ziraat GYO, Vakıf GYO, Vakıf Katılım, Ak Portföy, İş Portföy, Ünlü Portföy ve Re-pie Portföy gibi portföy yönetim şirketlerinin gayrimenkul fonlarına gerçekleştirdiği ofis binaları, alışveriş merkezi, ofis katları ve konutları içeren 330 milyon doları aşan kurumsal toplu satış gerçekleştirdi.

Palladium Ataşehir’in Ak Portföy Yönetimi A.Ş. Dördüncü Gayrimenkul Yatırım Fonu’na devir işlemini tamamlayan Tahincioğlu Holding daha önce 1.5 milyar lira olarak açıkladığı yıl sonu ciro hedefini aştı ve 2020 yılını 2 milyar 250 milyon TL’lik satış ile tamamladı.

..

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bayram değil, seyran değil, Kardemir neden 30 kademe gap yaptı ???

Gap ı doldurursa aşağı doğru bir baskılanma sürecine girebilir...

Çok ilginç gerçekten...

Bakalım kardemir daha kaç gün o gap yokmuş gibi davranacak...

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Çok ilginç gerçekten...

Bakalım kardemir daha kaç gün o gap yokmuş gibi davranacak...
    O gap kapanacak sn. Verge 😀 Cuma günü 6.25 den açtığım short pozlarımla beklemedeyim.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aktif rasyo oranı kuralı kakmış olması lazım, sürekli bankalardan kredi teklifi geliyor size özel %1,79 diyorlar, Üzerine KKDF, BSMV vs oluyor.

Bireysel krediler kobi kredilerine göre daha az riskli olabilir, öte yandan bunu alan nasıl ödeyecek belli değil.
    Vakıfbank dan baktım brüt %30 a geliyor yıllık maliyeti.

Sayfa 899/1001 İlkİlk ... 399799849889897898899900901909949999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •