Üstadlar borsayla yakından ilgilenen bir tanıdığım borsanın % 30 aşağı düzeltme yapacağından bahsediyor bu durum beni baya tedirgin etti sizin aldığınız bir duyum varmı nasıl yapalım
Üstadlar borsayla yakından ilgilenen bir tanıdığım borsanın % 30 aşağı düzeltme yapacağından bahsediyor bu durum beni baya tedirgin etti sizin aldığınız bir duyum varmı nasıl yapalım
Sebebi ni şöyle ifade etti borsa çok şişmiş bunun sert bir düzeltme olduğunu 15 gün içerisinde tüm pozisyon larını kapatacağını söyledi tabi ben acemi olduğum için açıkcası baya korktum fazlada anlamıyorum sadece burada değerli üstadların paylaşımlarından biraz al sat yapmaya çalışıyorum bu konuyuda paylaşmak istedim belki üstadlar duyum almışlardır YTD
Hocam ulas grafik olarak nasil yorumlamaniz mumkun mu direnc destek sevyeleri teşekkürler simdilikten
Borsa birilerinin söylemesi ile düşmez. Bu düşüşler genelde yurt dışı borsa ve olaylarla bire bir koordineli düşer. Hem birileri düşecek dediyse bence hiç düşmez. Düzeltmeler olur . Kagit bazında yükselişler devam eder . Hisse çok yükselmişse zaten kuvvetli düzeltme yapar . Bugünde gördüğümüz gibi çoğu hisse %5 düzeltme yapti . Dolar düşerken, yurt dışı iyi iken bizim borsa hafif , bazı kağıtlar iyi düzeltme yaşadı. Olumlu haberler bu kadar çok iken çok kuvvetli düşüşler hemen olmaz . Kagit bazında düzeltmeler olacaktır. Mart takı düşüşte ıdlib ve covid sebebi ile tüm dünyada olmuştu. Borsalarda düzeltmeler olacaktır. Borsaların temel kuralı yükseliş yönündedir. Bu kadar çok yeni yatırımcının geldiyi ve devam ettiği bir yerde öyle çok kuvvetli düşüşler olmaz diye düşünüyorum...
Msgyo ile ilgili düşüncesi olan var mı ? Seans sonlarına doğru hızlıydı...
Berkosan da keza bugün iyiydi...
Teşekkürler mebes üstad
Yer İmleri