Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
doğru akıllı adamlarla işin olmadığı için hep böyle buralarda debelenip duracaksın.sadece bugün deva alkime yüzde 5 fark attı.6 ay sonra sana bu dediklerini kapak yapacağım sn.çok bilmiş
çok şükür senin gibi düşünüyorum, Alkım gitmesin çok dert etmiyorum sen git deva da her nerede kazanıyorsan kazan , kazan Ama bir gün Alkimi yüceltirken ertesi gün yermenin mantığı nedir?
ben diyorum 2021 yılında +/- 10 ve 215 mil kar gelir sen daha da yükselterek 235 diyorsun , Alkimi övüyorsun, piyasa çökerken bu sefer Alkime veryansin ediyorsun, bu çelişkili ruh haletini duzeltmen gerekmiyor mu? sana 235 değerine nasıl ulaştın bilgini önemsiyorum diyorum,
sen 235 gelse fk şu olur bu olur mantıksız mantıksız mesajlar yazıyorsun, yoksa siz sürekli üstten satıp dipten almak için forumlara yazan cizenlermisiniz?

benim Alkimlerim satilmayacak , duracak... 3 tane farklı hissem daha var... realize ettiklerimi de buraya aktaracağım. varmi seni rahatsiz eden bir durum?
Allah yolunu açık etsin git çok kazan gözü olanın kendi adıma gözü çıksın. kapagida kendine yap başkalarının umurunda değilsin. en nihayetinde biraz daha tutarli bir insan olmya bak.