Sayfa 24/1002 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Doktorum aramıza yeni katıldın ama bakış açın bana oldukça realist geliyor...

Bunu da belirtmiş olayım...
    Bu yorumu şuan gördüm. Teşekkür ederim.

Her zaman öğrenmeye açık bir şekilde geldim bu başlığa daha önce de tepkileri görmek için bir başlık açtım viopta ne yapmalı diye ama pek cevap gelmedi. Burada değerli oyuncular var. Bana göre hızlısınız vade olarak ama piyasayı izlemeden de burada o heyecanı yaşıyorum.

Herkese iyi hafta sonları [emoji112]

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    uyumayalım mı
    gece uyu gece kimse gelmiyor millet sabah namazına müteakip foruma girişiyor pardon geliyor
    bir halt olacağı yok.

ben mod olsam ikinci nick e göz yumarım. nasıl olsa herkes birbirini ayağını sürterek gelişinden tanıyor ensesine tokadı patlatabilirsiniz ama, estetiği bozulmasın diye yüzüne vurmak olmayacak
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

4. 200 sayfayı yani tele göre okudum güzel paylaşımlar olmuş..
    Herkesin emeğine sağlık..
    Süper online arzı sorulmuş..
    Kendimce görüşüm kontr gibi güzel gider diğer arzlara benzemez ..
    Bir de bu arzı kim gerçekleştirecek...
    Önemli olan bu..
    En güzel arz ve geldiği noktalara örnek
    Smart ve ardyz dir...
    Bu sınıfa alırım eğer arz olursa...

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Şu yeni gelen yatırımcı ekibi var ya bir an önce batmaları gerek. İnanılmaz bir öz güven inanılmaz bir edepsizlik var. Her mecrada söz konusu bu durum.
    bu konuda tamamen size hak veriyorum, adamlar kazan kazan sistemi ile kazandığı için ondan bu rehavetleri, borsanın nasıl bir yer olduğunu ivedi görmeleri gerekiyor, ki yakında da görecekler. işin en kötü yanı da zararda olanlar da yanına gelip "abi şunu aldım ne yapayım" demesi oluyor. adama "alırken bana mı sordun ki zarar edince bana geliyorsun" desen olmuyor, akıl fikir versen olmuyor, konu mevzu para olunca pek bir şey yapmak da doğru olmuyor..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,183
     Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    uyumayalım mı
    uyuma Selim abi uyuma nöbetçi kalın.

BİZ İŞTEN ÇIKARKEN KAPIYI KİLİTLİYORUZ.

Evde de yatmaya giderken sokak kapıyı kilitliyoruz,

siz uyumaya gidince forumda kapı baca açık kalıyor

noel baba dahil önüne gelen yazıyor.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7.  Alıntı Originally Posted by kadirz_m Yazıyı Oku
    bu konuda tamamen size hak veriyorum, adamlar kazan kazan sistemi ile kazandığı için ondan bu rehavetleri, borsanın nasıl bir yer olduğunu ivedi görmeleri gerekiyor, ki yakında da görecekler. işin en kötü yanı da zararda olanlar da yanına gelip "abi şunu aldım ne yapayım" demesi oluyor. adama "alırken bana mı sordun ki zarar edince bana geliyorsun" desen olmuyor, akıl fikir versen olmuyor, konu mevzu para olunca pek bir şey yapmak da doğru olmuyor..
    Garantiyi 6.80 sen 6.35 e kadar topladım sürekli hiç çıkmadan da 10 liraya kadar tuttum hastanede beni bilen 3-5 kişi fikir almak için geldi garanti dedim adamlar beğenmedi gidişini. Aç gözlü çok adamlar tavan tavan gitmeyince %2-3 beğenmiyorlar. Sen bende cebimizdeki parayla o hisselere giremeyiz adam doğal olarak 30-40k ile alıyor gidiyor. Ondan garanti Erdemir Koç beğenmiyorlar. Ama bilmiyorlar ki o hisselerin şimdiden son sahipleri kendileri. Ben çoktan zokayı yuttuklarını düşünüyorum. 100k ile hisseye girmiş ve es kaza 1m para yapmış biri o sermayesi 50m altındaki tahtalardan çıkmaya çalışsa tahtacı salmayacaktır diye düşünüyorum. Bilmem siz ne dersiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Garantiyi 6.80 sen 6.35 e kadar topladım sürekli hiç çıkmadan da 10 liraya kadar tuttum hastanede beni bilen 3-5 kişi fikir almak için geldi garanti dedim adamlar beğenmedi gidişini. Aç gözlü çok adamlar tavan tavan gitmeyince %2-3 beğenmiyorlar. Sen bende cebimizdeki parayla o hisselere giremeyiz adam doğal olarak 30-40k ile alıyor gidiyor. Ondan garanti Erdemir Koç beğenmiyorlar. Ama bilmiyorlar ki o hisselerin şimdiden son sahipleri kendileri. Ben çoktan zokayı yuttuklarını düşünüyorum. 100k ile hisseye girmiş ve es kaza 1m para yapmış biri o sermayesi 50m altındaki tahtalardan çıkmaya çalışsa tahtacı salmayacaktır diye düşünüyorum. Bilmem siz ne dersiniz.

Sayfa 24/1002 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •