Sayfa 73/1002 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 577 - 584 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Mesele uzay değil, Elon Musk'ın borsaya girmesi ile ilgili bir söylenti çıkartırlarsa?

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bugün bariz para girişi var...

Şort yönlü pozisyonlarda dikkatli olmakta fayda var...

Bugün - yarın 1660 yukarısına oturursa şaşırmam şahsen...
    Para girişi şu an sıfır

3.  Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Para girişi şu an sıfır

Haklısınız, endeks de eksiye döndü zaten, yanılmışım...

Özür dilerim...

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Haklısınız, endeks de eksiye döndü zaten, yanılmışım...

Özür dilerim...
    Endeksin yönü ile para girişinin direkt bir ilgisi var gibi gözükse de aslında yok. Mesela dün binde 5,3 yükseliş yaşanırken 291M net para çıkışı gerçekleşti. Bugün %1 yukardayız ama para girişi sadece 9M. Oysa ralli esnasında 250-300-400 M para girişi olurdu. Yani büyükler satarken küçükler alıyor iki gündür. Dikkatli olmak lazım sadece.

5. Makas dikkat çekici

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

6.  Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Endeksin yönü ile para girişinin direkt bir ilgisi var gibi gözükse de aslında yok. Mesela dün binde 5,3 yükseliş yaşanırken 291M net para çıkışı gerçekleşti. Bugün %1 yukardayız ama para girişi sadece 9M. Oysa ralli esnasında 250-300-400 M para girişi olurdu. Yani büyükler satarken küçükler alıyor iki gündür. Dikkatli olmak lazım sadece.
    Para girişi derken, hisse bazlı ilk5-ilk10 kastedilir genelde...piyasa geneli kurum bazlı para girişi büyük fon girişlerinde daha belirgindir.

Şu an bist30 para girişi ilk10 bazında 70 milyon...bisttüm nötr...bu girişin 30 milyonu da garantide zaten...ünlü alıyor, büyük ihtimal yabancıdır.

Mesela bir kurum iki hissede yüklü alım yapıp, 10 hissede küçük küçük satarak nette nötr gözükebilir...farklı kurumlar farklı tahtalarda güçlü alıcı okurlarsa, hisse bazında para girişi gözükürken, piyasa geneli bazında bu giriş gözükmeyebilir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Para girişi derken, hisse bazlı ilk5-ilk10 kastedilir genelde...piyasa geneli kurum bazlı para girişi büyük fon girişlerinde daha belirgindir.

Şu an bist30 para girişi ilk10 bazında 70 milyon...bisttüm nötr...bu girişin 30 milyonu da garantide zaten...ünlü alıyor, büyük ihtimal yabancıdır.
    Doğrudur.

8. bu özel şirket tahvillerini bilen yok mu?

Sayfa 73/1002 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •