Sayfa 852/996 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,809 - 6,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yo güçle iktidarla kalınamayacağına örnek olsun diye kaddafi dedim,o resmen diktatördü, reis asla diktatör değil,diktatör olmasına rağmen kendi halkı kaddafiye ne yaptı.Güçse kaddafide de güç vardı ,halka engel olabildi mi.
    ABD ve Avrupa Libya'nın tepesine çökmese muhalifler Kaddafi'ye dokunabilir miydi?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Son bir yılda kaç tane mv gazeteci öldürülesiye dayak yedi. Hatta kılıçtaroglu ya vurana nerdeyse ödül verdiler üstelik adam hirsuz
    Yahu eskiden takır takır o milletvekilleri direk öldürülürdü,gün sazak ,çetin emeç,uğur mumcu gazeteci değillermiydi şimdi bana akp savundurtmayın lütfen.

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bugün buna biat eden, yarın başkasına da biat eder. Biat bir kültürdür, güce biat edilir. İdealistler farklıdır, tek tutunacak dalı vicdanıdır. Gitmeyi de alternatif gören bu kadar çökmez. Tek formül, güvenle çekilmelerini garanti altına alacak, ve eski ilk yıllarındaki çizgide ilerleyecek kişi/kişilerin gelmesi. BOP, federasyon, ılımlı İslam, küresel ittifaka tam uyum, kriterler bunlar, sol sağ farketmez, isterse Padişah yönetsin yine fark etmez onlar için. Diktatörlerin/otoriterleşen merkeziyetçilerin bir süre sonra millileşme eğilimleri var, demokrasi, bölünmüşlük, çoklu dengeler onlar için daha kullanışlı.

Bugün yeter ki bunlar artık gitsin de, gerisi önemli değil diyen, her şeyden taviz vermeye hazır, hem sol hem sağ hem de eski yol arkadaşları.

Ekonomisi bitik, ordusu tokat manyağı, akademisi bürokrasisi ve yargısı ideallerini satmış kariyerist olmuş, halkı oy satan bir ülkenin komple biat etmek zaten tek çaresi. Yugoslavya, Irak, Suriye' deki gibi rezil ederler adamı. Gerçekler bunlar, gerisi içerde oynanacak tiyatro, senaryo, ortaoyunu.
    hah işte bu. türkiye analizi.

4. Cengiz mk hepsini cebine mi attı sanıyorsun. Cengiz o kadar ihale alacak vergi de yok buna göz yumacak. Kızılaydan bile geçiş var hey babam hey. TRT de Öcalan'ın kardeş çıktı. Varmı bir soruşturma.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    ABD ve Avrupa Libya'nın tepesine çökmese muhalifler Kaddafi'ye dokunabilir miydi?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sn jas her ülkenin her zamanın dinamikleri farklıdır,şimdi konular habire dağılır durur,sadede gelirsek ben şu anda bir seçim yenilgisinde reisin gideceğine inanıyorum,inanmıyanlara ne diyeyim elbette kendi fikirleridir saygı duyarım.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yahu eskiden takır takır o milletvekilleri direk öldürülürdü,mehmet ali ağca,çetin emeç,uğur mumcu gazeteci değillermiydi şimdi bana akp savundurtmayın lütfen.
    O derin devlet ile ilgili. Bugünkü ler teknoloji ilerde olduğu için hemen ölmüyor. Bunlar acemice yapıyor. İstese önce kamera kapatılır Öldürülür. Alaattin Çakıcı niye çıktı. Bunlar lazım olur.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bugün buna biat eden, yarın başkasına da biat eder. Biat bir kültürdür, güce biat edilir. İdealistler farklıdır, tek tutunacak dalı vicdanıdır. Gitmeyi de alternatif gören bu kadar çökmez. Tek formül, güvenle çekilmelerini garanti altına alacak, ve eski ilk yıllarındaki çizgide ilerleyecek kişi/kişilerin gelmesi. BOP, federasyon, ılımlı İslam, küresel ittifaka tam uyum, kriterler bunlar, sol sağ farketmez, isterse Padişah yönetsin yine fark etmez onlar için. Diktatörlerin/otoriterleşen merkeziyetçilerin bir süre sonra millileşme eğilimleri var, demokrasi, bölünmüşlük, çoklu dengeler onlar için daha kullanışlı.

Bugün yeter ki bunlar artık gitsin de, gerisi önemli değil diyen, her şeyden taviz vermeye hazır, hem sol hem sağ hem de eski yol arkadaşları.

Ekonomisi bitik, ordusu tokat manyağı, akademisi bürokrasisi ve yargısı ideallerini satmış kariyerist olmuş, halkı oy satan bir ülkenin komple biat etmek zaten tek çaresi. Yugoslavya, Irak, Suriye' deki gibi rezil ederler adamı. Gerçekler bunlar, gerisi içerde oynanacak tiyatro, senaryo, ortaoyunu.
    Hah her satırına katıldığım bir analiz bu.Benim de bu konudaki son sözüm bu analiz için sn achilles e teşekkür etmek olsun.Benim anlatmak istediklerim de tam olarak bu yazıda yazılanlar.

8. Olay akp yi eleştiri yada savunma değil. Eğer saadet partisi, Ali Babacan gibi uysal hatta Davutoğlu gibi güvendiği adam bile karşısında yer alıyorsa tuz kokmuş demek.

Sayfa 852/996 İlkİlk ... 352752802842850851852853854862902952 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •