Sayfa 247/1002 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Palanın malda olmadığı an var mı? O hep oyunda zaten.

Sorun şu ki; Çoğu zaman ertesi güne poz taşımadığını düşündüğüm Akçay aga, bugün açtığı ve riskli gördüğü long yönlü pozlarını kapatmadı (Heralde). Ertesi güne poz taşımayı sevmeyen ben, kendimce yüklü long yönlü pozlarımı taşıdım (Tabii 1657,50 den sigortam mevcut). Yani oluşturulan algı sonucunda, benim gibiler bile poz taşıyorsa, öpülmek için ortam oluşmuş demektir. Sonuçta adamlar elimizi görüyor. Jas hocanın anlattığı hikaye geliyor aklıma, dikkatli olmakta fayda var...
    Vade kapanmadan,Mart başı olmadan derin bir satış beklemiyorum ara düzeltmeler olur 1-2 bin,fakat bugün yukarı açtığı gep kapanırsa,155 altına gelirse ben tüm stratejimi değişirim,gelmemesi gerekiyor,cuma kıracak diye 1625 lerden shortlayanları patlatmadan yarın veremez aşağı,çuval full dolmadan olmaz
    Ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,184
     Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Warren buffet'ın tavsiyesi.

Sevdiğiniz ürünün fiyatının artmasını istemezsiniz.

yaw siz bu xu030 u sevmiyonuz mu ?

spot 22,47 puan
    vadeli 28,50 puan yukarıda.
    eşitlemek için mi yaptı,
    başka bir hesabı kitabı olduğu için mi?
    haber vs mi?

https://i.resimyukle.xyz/3JySx6.png

Bear_Bull
    @BearBull26

3.  Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    Vade kapanmadan,Mart başı olmadan derin bir satış beklemiyorum ara düzeltmeler olur 1-2 bin,fakat bugün yukarı açtığı gep kapanırsa,155 altına gelirse ben tüm stratejimi değişirim,gelmemesi gerekiyor,cuma kıracak diye 1625 lerden shortlayanları patlatmadan yarın veremez aşağı,çuval full dolmadan olmaz
    Ytd
    Hocam bist30 daki firmaların geçen hafta barlarına ve geçen ay barlarına bakınız. Adamın bu vade de hangi yöne gideceğini şu anda kimse bilemez. Adamlar son dakikalarda iş bitiriyor, elini belli etmemek için, az önce gördük örneğini. Bende şu anda long yönündeyim amma barlar dikkatli ol diyor...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

benim kendi grafiğime göre piyasa kapanışı gayet olumlu. hatta sabah güçlü bir artı açılış ile güne başlayabilirler. ama önemli olan daha sonrası...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

5.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    Hocam bist30 daki firmaların geçen hafta barlarına ve geçen ay barlarına bakınız. Adamın bu vade de hangi yöne gideceğini şu anda kimse bilemez. Adamlar son dakikalarda iş bitiriyor, elini belli etmemek için, az önce gördük örneğini. Bende şu anda long yönündeyim amma barlar dikkatli ol diyor...
    Nisan vade ile arası çok düştü geçen sene aynı durumda 10-12 Mart gibi verdi,yeni vadede gömerler bence
    Ytd

6. sasa da short zamanı geldimi beyler ne dersiniz.tehlikelimi

7. Sasa pozlarınızı heyecanla izliyorum..
    Pegasus gibi olmayın derim zamanında biz de yaşadık bunu eksi takas bilmem ne falanlar...
    Forum tam bir indikatör yav...
    Vakti zamanında vadeliyi kaldıran gcm pegasusta bur da da şişti short zamanı vs diye gazladilar gene aynı senaryo mu izliyoruz bakalım...

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yeni zirve gelmeden gömmemesi lazım..
    Özellikle xu100 de
     Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    Nisan vade ile arası çok düştü geçen sene aynı durumda 10-12 Mart gibi verdi,yeni vadede gömerler bence
    Ytd
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 247/1002 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •