Sayfa 323/1002 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yatırım tavsiyesi olmasın ama 7 nin altından dolar almayan 400ün altından altın almayan borsacıyım demesin gitsin pazarda iliman satsınengeç haftaya bazartesi hareket başlar..

Elimde 0rt.7.20 maliyet dolar var, düştükce maliyeti düşürmek için alıyorum ama sanırım dahada düşecek jetonları idareli kullanmak lazım
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yatırım tavsiyesi olmasın ama 7 nin altından dolar almayan 400ün altından altın almayan borsacıyım demesin gitsin pazarda iliman satsınengeç haftaya bazartesi hareket başlar..
    Niye bazartesi tarkank kardeş...
    Merkez kararından etkilenmeyecek mi,
    Dolar endeksindeki harekete rağmen zayıf kaldı..
    Ama 4h da kritik noktada erketede...
    İzliyorukh...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

meslegim geregi altın için bir şeyler yazayım dedim,izmirde toptan has bugun 403,5 idi,müşteriden mal gelmiyor,640-645 almamız gereken çeyregi 665 aldık,690 alıcı geliyor,satan yok denecek kadar az,talep var dövizide satan yok alan altın kadar çok degil,sarrafiye ürüne çok talep var...

4.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    7.50 ikende aynı şeyler yazılıyordu, hatta 7.40 ı aşağı kırsın anırırım diyen biri vardı dolar formunda

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Yarın Sasa yı ekranıma alayım, çok göze batmaya başladı, bakarsın yarın bende şortlarım tesadüf ya, körün daşı gibi en tepeye denk gelir
    sonra cauti abi nerde bu delikanlı der, bende havamı basarım
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku
    meslegim geregi altın için bir şeyler yazayım dedim,izmirde toptan has bugun 403,5 idi,müşteriden mal gelmiyor,640-645 almamız gereken çeyregi 665 aldık,690 alıcı geliyor,satan yok denecek kadar az,talep var dövizide satan yok alan altın kadar çok degil,sarrafiye ürüne çok talep var...
    Gramı 530 liradan ful+ful altın alan hemde fiziki alan vatandaş, kuyumcu sokağına uzun bir süre girmez. O yüzden satıcı bulunmaz. Mecburen bekleyecek.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın Sasa yı ekranıma alayım, çok göze batmaya başladı, bakarsın yarın bende şortlarım tesadüf ya, körün daşı gibi en tepeye denk gelir
    sonra cauti abi nerde bu delikanlı der, bende havamı basarım

Bozkurt sembolik olarak 1 kontrat bile açma...

630 lirana yazık...

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ne ev fiyatları ne de araba fiyatları düşer.
    Ortada sağlam alınacak 2nci el araçta kalmadı. Bu nedenle durdu . Dolar düşer çelik cam fiyatları vergi artar. Hele yeni inşaatlar çok maliyetli artık.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    galeriler ağzına kadar araç dolu tepeden mallandılar şimdi piyasa geriye geliyor satamıyorlar...

bayiler mart ayı gelmiş hala 2020 model araba satma derdindeler...

her gün bir bayi arıyor beni...

yani dediğiniz gibi piyasada araç yokluğu gibi bişey yok...

Sayfa 323/1002 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •