Sayfa 211/402 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 3209 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: KCHOL - Koç Holding

1. KCHOL - Koç Holding

Evet yine geldik 22 altına hayırlı olsun. Bizim borsada bilanço falan hikaye hep derim. Yani bilanço daha önce satın alınmış olsa zaten 25-26 olması lazım alınmadığı net ortada. Hisse borsa rekorlar kırarken bütün yıl nerdeyse primsiz aynı fiyatlarda.
    Hergün hisse de aynı hareketleri görüyoruz sabahtan öğlene kadar al akşam ver.
    Koskoca koç holding de günlük %4-5 marjları görmek gerçekten üzücü. Bu kadar büyük bir firmanın bu geniş bant hareketleri yakışmıyor. Yani koç gibi bir hisse %2-3 artıdan %2 eksi yapmamalı.
    Bugünkü işlemlerde gerçekten ilginç yine. Citi ve bgc saat 17 ye kadar kemiksiz hiç satışsız 1.7 milyon aldılar ama hep pasiften aldıkları için hisse düşmeye devam etti bir nevi yükseltme değil toplama amaçlı alım gibi idi ama citi gider ayak yüksekten aldıklarını aşağıdan verdi.
    Bilanço açıklanamdan bir gün önce 22.70 olan bilanço sonrası 23.24 gören hisse 22 altında 21.96 kapadı. Hergün daha da şaşırtıyor.

Bu arada iştirakleri gün içinde yine deli gibi prim yaptı ford, tofaş %5 üzeri prim yaptı biz izledik yine.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Bu holding iştiraklerini kaybetmiş olabilir mi?

Borsada işlem gören iştiraklerin değeri yaklaşık 70 milyar ediyor.
    Holdingin kasasında 60,36 milyar nakit v.b. duruyor.

Holdingin bugünkü kapanışa göre piyasa değeri 55,7 milyar.

Anlı şanlı holdingimiz bir Sasa olamadı.
    Al, Sat yada Tut Tavsiyesi Değildir.

3. Özellikle imkb 30 hisselerinde yabancı çıkışı devam ediyor artarak. En sağlam liman denilen hisseler 1 senedir bir şey kazandırmadığı gibi kötü performansa devam ediyolar.
    Bank of aylardır nerdeyse hergün sattığı koç’u bugün ayrı bir seviyor. Daha 2 saat oldu seans açılaco nerdeyse 1.8 milyon ekside. Her kademeden üstten, alttan her yerden satıyor.
    Yine iyi dayanıyor bile denilebilir bu satışa hisse.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Anlamadigim aceleniz ne ?

Bilancoya bir bakin, istiraklerin fiyatlarina bir bakin.

Er ya da gec istenen fiyatlara gelecek.

Yabanci cikmayi surduruyor, tum yabanci ciksa dahi en guvenilir hisse bu.

Al/sat icin bir suru kagit var, satin cikin kardesim, her gun bunlari yazmanin kime ne katkisi var.

5. Borsanin hic bir seyinden anlamayan 1.5 milyon yeni yatirimci var, onlar inanir bu yazdiklariniza.

Sanir ki en boktan hisse bu.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Anlamadigim aceleniz ne ?

Bilancoya bir bakin, istiraklerin fiyatlarina bir bakin.

Er ya da gec istenen fiyatlara gelecek.

Yabanci cikmayi surduruyor, tum yabanci ciksa dahi en guvenilir hisse bu.

Al/sat icin bir suru kagit var, satin cikin kardesim, her gun bunlari yazmanin kime ne katkisi var.
    1.si koç özelinde ne yazmışım. İmkb 30 hisselerinde yabancı çıkışı var yazmışım. Günlük olarak değerlendirme yapıyorum.
    Sen aldığın hissenin en büyük al-sat hissesi olduğunun farkında bile değilsin. Hisseninin 1 senedir performansına bak uzun vade mi yoksa günlük trade kağıdı mı anlarsın.
    Esas sizler insanları boş yere beklentiye sokuyorsunuz. Yok şöyle iyi böyle iyi diye.
    Aynısını bimaş’ta vs de de yapıyo millet kan ağlıyor.
    Ben günlük hisse üzerinde değerlendirme yapıyorum.
    Ben elli kere alıp sattım aldım yıkil içinde. imkb bir uzun vade yatırım değildir trade borsasıdır.
    Bunu anlayın milleti yanlış yönlendirmeyin.
    Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Gökhan, ne çok adres değiştiriyorsun. Koç güzel senet, yakında başlar, bence haftaya güzel yerlere gelir. Ama son hissen migros tam bir saatli bomba. Bende menderes ve migros var, koç'a param yetmedi ama oldukca güzel şirket.
    Ya tabi ki değiştireceksin dostum. Ben sadece bist 50 civarında dolaşıyorum.
    Migrosu sattım 47 den 41 den almıştım. Sabancıya girdin ordan koç vs.
    Koç güzel senet olmasa almam. Sence bist 30 da kötü hisse mi var? Ama gitmiyorlar.
    Yabancı payı yüksek olan hisseler zorlanıyor olay bu.
    Migros aslında devam ederdi sanki ama bu yasa zorladı gıdaları maalesef.

8.  Alıntı Originally Posted by Gokhannic Yazıyı Oku
    Ya tabi ki değiştireceksin dostum. Ben sadece bist 50 civarında dolaşıyorum.
    Migrosu sattım 47 den 41 den almıştım. Sabancıya girdin ordan koç vs.
    Koç güzel senet olmasa almam. Sence bist 30 da kötü hisse mi var? Ama gitmiyorlar.
    Yabancı payı yüksek olan hisseler zorlanıyor olay bu.
    Migros aslında devam ederdi sanki ama bu yasa zorladı gıdaları maalesef.

Güzel hareketler, ama migros için beklenen yasaklar toplanması için işe yaradı.

Sayfa 211/402 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •