Originally Posted by
Vosbaga
Sayın dandan - selim ve t.a hocam size bir sorum olacak örneğin bir hissede karlı bir vaziyette bekliyoruz diyelim rakam olarak nasıl desem mesela 4 liradan isyat aldık hisse yatay harketle veya bir miktar artarak 4.50 oldu şimdi bu hissede uz vadecimi olmak faydalı yoksa örnegin 4.60 dan sattık tekrar bu hissedeki alim yerimiz ne olmalı? Veya nasil bir düzeltme den sonra alım yapmak mantiklı? Siz al sat işine daha sıcak bakiyorsunuz lakin ben neden ise zararda da olsam kıprasmıyorum aldigim hissede en az % 20 ila % 35 karli olmak isterim tabi üzeri olursa rahat beklerim burda sormak istedigimi umarim anlatabildim sattığimiz hissede pozisyon almak icin ne kadar duzeltme beklemek gerek tşk ettim
Şimdi vatandaş burada haklı bence...
neye göre alacak ?
neyi alacak ?
Günlük grafiklere göre bakan üstadımı dinlerse 6 ay nasıl taşıyacak o stresi
Beş dakikalık grafiklere bakan beyaz atlıya bakarsa yarın mepet alır.
5 kademeye satışı gözüne kestiren bana bakarsa yandı gülüm keten helva.
Sevgili Vosbaga
herşeyden önce almanız için gerekli sebepleriniz neyse, teknik veya temel analiz yada haber veya gelişen olaylar, yada kurgusunu yaptığınız hikaye neyse onlar gerçekleştiğinde de satmalısınız. Maksimum kazanç hepimizin hedefi ama işte o nirvanaya biz ulaşamıyoruz. Zamansallık kavramı giriyor işin içine...
Bakınız alttaki mesaj Sayın esma nın mesajı

Originally Posted by
esma
Selam değerli hocalarım.TLMAN bu hafta bize çorba parası bırakır mı ? Bir değerlendirme rica ediyorum.
demiş
Oysa grafiğe bakınca değil çorba ordan araba parası çıkmış.. Buradan hala bir şey beklemek... Hangi vadede beklenti günlük grafik mi yoksa 5 dakikalık grafik mi?
Aslında her iki soruda aynı cevaba bakıyor sizin beklentiniz ne? Burada bu risk alınır mı ? illa bir şey almak gerekecekse ....
bilemedim. yeniden maliyet yapılır mı ? Risk çok yüksek değil mi ?
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri