Sayfa 420/1002 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. sasa noldu maça yemedi mi?

2.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    efficient market hypothesis, ne kadar afili bir kelime değil mi...

Genelde hayatı boyunca bir zerre kadar piyasa tecrübesi olmayan akademisyenler tarafından kullanılır bu tarz afili kelimeler...

Bu işin teorik kısmını bildiğini zanneden zevat' a 100k portföy versen, VİOP ta batırması 10 günü bulmaz...

Para kazanmayı zaten geçtim...

Sonra kendi vasıfsızlığı yetmezmiş gibi, gelip burda millete sen şunu yaz, sen bunu yazma diye tetikçi muamelesi yaparlar...

Bana bak hadsiz, senin karşında not kırmayla tehdit edebileceğin öğrencilerin yok...

Ne mal olduğunu yüzüne karşı çekinmeden söyleyebileceklerle dolu bir platformdasın, o yüzden birine/birilerine bulaşmadan önce dikkatli ol...
    Çirkefleşmeyin daha fazla engellediniz madem 5 mesajdır aynı şeyi yazıyorsunuz herkes istediğini yazabiliyor burada önemli olan hakaret etmemek.

Benim söylediğim bazı hisselere mantıklı bir yorum yapmak mümkün değil siz de bana engelle demişssiniz ama ben sizi de severek okuyorum fakat sasa konusu mantığı terk edeli çok oldu.

Kimseye de haketmediği bir şey yazmamışımdır, beğendiğimi de itibar olarak veririm hatta size bile dön dolaş diyor. Yine de istemeden kırdıysam özür dilerim ama borsada mantık kalmadı bunu bilin.

Sen aylarca bekle en güzel yerden şort yap ama trenden erken atla, gerçekten nasip öte köy yokmuş
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

4. PPT, uyuma uyuma... gidiyor dolar, asıl paçasından...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Erdoğan: Şu anda "Merkez Bankası'nın döviz rezervi sıfırlandı" diyorlar, göreve geldiğimizde 27,5 milyar dolar döviz rezervi vardı, şimdi 95 milyar dolar döviz rezervimiz var
    Yav arkadaş,
    Ne meraklı bir milletiz!...
    Efendim merkezin yani milletin 128 milyar doları neredeymiş...
    Yav öğrenip ne yapacaksın...
    Her şeyide öğrenme arkidiş...
    Bu ne merak...
    Otur oturduğun yerde...
    Senin haddinemi "GUNDİ,SELF topluluğu"...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    PPT, uyuma uyuma... gidiyor dolar, asıl paçasından...
    dolar 7.10 geçmeden üzerinde kalmadan bir şey bekleme.....satış fısatı.....ytd

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    dolar 7.10 geçmeden üzerinde kalmadan bir şey bekleme.....satış fısatı.....ytd
    dur daha, on yıllıklar hepi topu 1.38 oldu... bunun 1.5'u var... 2'si var... 3'u var...
    görürüz çok yakında sıcak paracıların stop lossları üst üste patlarken ne fırsatı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    162.800 işlem dönerken yazdım, daha aşağısı var. Bugün 159 altına yuvarlanması gerekiyor.
    vadeyi de 150 altında kapayacak. bana göre!
    cango tırmalama da sal.
    derdin ne senin. sal 160 altına.

Sayfa 420/1002 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •