Sayfa 181/263 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. Syn Tembeles belli büyüklükte parayı tek kalem bir hisseye gömmek bizim ülkede çılgınlık zaten.. Son dönem borsaya girenlere hayretle bakıyorum.. Bu işin en önemli yanı disiplin ve temel bence... Aslında temeli sağlam hisseyi inceleyip karar verince en risksiz iş o hisseye yatırım bence... Belleğimden hiç çıkmaz 2018 de 1.70 lerden toplamaya başladığımız Blcyt 1.28 le son noktayı koyduğumuzda bir yıl sonra 7_8 aralığından sattık ki hisse yüzde 50 de bölündü sonra.. Yanlış anlamayın bunları niye yazıyorum yeni arkadaşlar büyük bir tuzak içinde.. Güvendikleri hisseyi toplama yoluna gitmeliler SABIRLA.. Arsana gelince 5 liraya bile gelse 500 bin daha alacak stratejiyi çizdik.. YTD

2. Bu arada Syn tembeles eski forumlardan isminiz yabancı gelmiyo.. Uzun süredir yazmıyorum bende.. Özellikle 2016 da ülke battı dediklerinden sınra Alka.. Egpro.. Gusgr.. Erbos.. Blcyt.. Pkent.. Topiklerinde yazmışlığım var.. Tabi o zamanlar bu hisseler bedavanın ötesinde bişeydi😊😊

3. Sabırlı olunursa arsanın çok iyi olacağını düşünüyorum şu ana kadar inceleyip yatırım yaptığımız hisseler yanıltmadı ama sabır önemli bir mihenk taşı... Adam geliyo ne alayım şunu toplayabilirsin diyosun iki gün sonra abi yerinde duruyo diyo... Bu anlayış kumardır.. Ben 3 yıl 50 maliyetli pkent taşırken hisseye göre yüklü adam siz kafayı yemişsiniz diyo.. Ben 400_500 ortalama ile satınca gidip 1800 den mal alıyo bedelsiz verecek diye.. İşte bizdeki anlayış bu arkadaşlar.. Arsanda çok hırpalar ama saburlı olan için hele hele bişeyi bahane edip aşağılardan alım fırsatı verirse 1_2 yıl içinde iyi prim yapabilirYTD

4. Formda guzel yazismalar ve tartismalar basladi.tesekkutler arkadaslar boyle olmasi lazim.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by konaky Yazıyı Oku
    Bu arada Syn tembeles eski forumlardan isminiz yabancı gelmiyo.. Uzun süredir yazmıyorum bende.. Özellikle 2016 da ülke battı dediklerinden sınra Alka.. Egpro.. Gusgr.. Erbos.. Blcyt.. Pkent.. Topiklerinde yazmışlığım var.. Tabi o zamanlar bu hisseler bedavanın ötesinde bişeydi😊😊
    şimdi eski başlıkları karıştırdım taa güneşte berabermişiz. güneşte de o zamanın hesabı çok yüklü lot bulundurduğunuzu yazmışsınız. ben güneşi bırakalı çok olmadı. güneşten buraya geçtim zaten. güneşten belki istediğimi aldım ama birçok kağıt ralli yaptı, o yüzden gerisinde kaldım. arsan da karakter olarak güneşe oldukçe benzeyen bi kağıt. buluyorum böylelerini. yazdığınız gibi arsan çok güzel kazançlar bırakcak ama bu yakın değilmiş gibi hissediyorum. muhtemelen ben bundan iyi kazanana kadar bütün kağıtlar iyi kazandıracak. başka ufak tefek 7 8 kağıt daha var elimde, benim stratejim de; arsanın birazını çıkıp şayet kötü bilançoyla 5 6 lara salarsa sattığım kısımla ve diğer ufak tefek yan kağıtlarla yüzde 35 40 daha arsanı artırıp artık kaç sene sürer bilmem tahtayı kapatmak.

6. 14 bin gitti. bugunki bilanco ipucu iyi degil. giderse elimdekilerle devam ederim

7.  Alıntı Originally Posted by insanol34 Yazıyı Oku
    Daha 1 hafta önce 8.30 larda yazdın 7 lere düşecek kağıt gitti 9.50 oldu.Yani orada mimlendin benim adıma yani sen ne yazsan ben tersini yaparım.Yarin yine alicam kısacası.ytd
    aldın mı?
    verdiler mi?

8. :))
     Alıntı Originally Posted by tembeles Yazıyı Oku
    aldın mı?
    verdiler mi?
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 181/263 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •