Sayfa 721/911 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 7287 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by Bedelodenmistir Yazıyı Oku
    Malesef yatırım yaptim halkbank sonra Vakıfbank

Oralarda varlık fonundan guzelce dersimi aldım

Malesef yatırım yapmak zorundayım dolar alacak değilim.

Yine en bana güzel gelen şirket malesef Turkcell oldu. Gitti oda gene varlık fonu oldu.

Burada yine ilk fırsatta eski sporcuları yönetime inşallah getirmezler..

Yapacak birşey yok abi umutt bekliyoruz. Varlık fonu inşallah bu şirketi koç holding gibi kurumsal bir yere satarlar. Ya seçim olur birşey olsun artık.

Gene carparlarsa hayatım biter zaten birşey kalmadı..
    Bak böyle masumane bir şekilde içini dökünce ne kadar iyi oldu. Hemen hepimiz , empati yaptık, senin içinde bulunduğun haleti ruhiyeyi anladık ve hatta fazlasıyla üzüldük.

Bak sevgili kardeşim, ben sana ne umut verebilir ne de bir hisse hakkında al-sat-tut-yakala-bırak-aportta bekle vb şeklinde yatırım tavsiyesinde bulunabilirim.

Ancak ben kendi hesabıma ne yapacağımı ve neye karar verdiğimi sana söyleyebilirim.

Madem, hem Varlık Fonu yöneticileri hem de TurkCell'in analistlere fısıldayan Genel Müdürü ,Superonline'ı 2021 yılında halka arz edeceklerini ve daha sonra da satılabilir ne kadar olgunlaşmış uygulama varsa (PayCell, Bip, Fizy vb) satmaya ve nakde çevirmeye kararlı olduklarını fısıldayıp duruyorlar, (ki muhtemelen bu nakdi kar payı olarak dağıtma amacı var)

Madem bu şirketin yönetimi daha önce tam olarak Varlık Fonu'nun elinde değildi ve yönetimin kamuya devri (ana sözleşmede değişiklik yapılarak imtiyazlı hisseler ihdas edilmesi ve yönetimin tamamen Varlık Fonu ve Kamunun eline geçmesi) şu son 4 ay içerisinde gerçekleşti ve hatta ancak yakın zamanda gerçekleşen yönetim kurulu üye atamalarından sonra Varlık Fonu gerçek anlamda şirketle ilgili her tür tasarrufu tek başına yapabilir bir hale geldi,

O halde, ben de Varlık Fonu'nun TurkCell'le ilgili olarak kamuoyuna deklare ettiği bu vaatleri yerine getirip getirmeyeceğini görmek için, onlara bir kredi açar yani belli bir süre verir ve bu süre zarfında oluşabilecek kafa karıştırıcı fiyat hareketlerinden etkilenmem. Baktım o sürenin sonunda hiç bir gelişme olmuyor, gözünün yaşına bakmadan hisseyi satar ve şansımı bir başka hisse ya da hisselerde denerim. (Süreyi sorma çünkü o tamamen benim ne zaman taşacağı belli olmayan sabrımla ilgili )

Ama sen ne yaparsın, artık bir türlü gelmeyen Godot'u bekler gibi bir baskın erken seçim yapılmasını mı beklersin yoksa başka bir şey mi yaparsın bilemem . Malum "umut fakirin ekmeği ye oğlum Mehmet ye " diye son derece veciz bir sözümüz vardır.

Kişisel kanaat ve değerlendirmelerden ibaret olup zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
    Son düzenleme : Burutay; 24-02-2021 saat: 23:09.

2. Aşırı bir yorum trafiği oldu. Sayın #Bedelodenmistir ve #Burutay halkbanktaki tahsisli sermaye artırımı gibi birşeyden mi bahsediyorsunuz. Böyle bir tahsisli sermaye artırımını YK kararı ile çıkarılabilmesi mümkün mü? YK nun yeni üyelerini bildiğim kadarı ile VF belirledi. Şayet bu şekilde bir tahsisli sermaye artışı yapılacak ise hissenin ağırlıklı ortalaması bilerek yükseltilmek istenmiyor olabilir o zaman.

3. Çok bilge açıklama,ne kadar konuya vakıf yazı,, üstad seni tebrik ediyorum...yazıların bize moral aşılıyor...
     Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Bak böyle masumane bir şekilde içini dökünce ne kadar iyi oldu. Hemen hepimiz , empati yaptık, senin içinde bulunduğun haleti ruhiyeyi anladık ve hatta fazlasıyla üzüldük.

Bak sevgili kardeşim, ben sana ne umut verebilir ne de bir hisse hakkında al-sat-tut-yakala-bırak-aportta bekle vb şeklinde yatırım tavsiyesinde bulunabilirim.

Ancak ben kendi hesabıma ne yapacağımı ve neye karar verdiğimi sana söyleyebilirim.

Madem, hem Varlık Fonu yöneticileri hem de TurkCell'in analistlere fısıldayan Genel Müdürü ,Superonline'ı 2021 yılında halka arz edeceklerini ve daha sonra da satılabilir ne kadar olgunlaşmış uygulama varsa (PayCell, Bip, Fizy vb) satmaya ve nakde çevirmeye kararlı olduklarını fısıldayıp duruyorlar, (ki muhtemelen bu nakdi kar payı olarak dağıtma amacı var)

Madem bu şirketin yönetimi daha önce tam olarak Varlık Fonu'nun elinde değildi ve yönetimin kamuya devri (ana sözleşmede değişiklik yapılarak imtiyazlı hisseler ihdas edilmesi ve yönetimin tamamen Varlık Fonu ve Kamunun eline geçmesi) şu son 4 ay içerisinde gerçekleşti ve hatta ancak yakın zamanda gerçekleşen yönetim kurulu üye atamalarından sonra Varlık Fonu gerçek anlamda şirketle ilgili her tür tasarrufu tek başına yapabilir bir hale geldi,

O halde, ben de Varlık Fonu'nun TurkCell'le ilgili olarak kamuoyuna deklare ettiği bu vaatleri yerine getirip getirmeyeceğini görmek için, onlara bir kredi açar yani belli bir süre verir ve bu süre zarfında oluşabilecek kafa karıştırıcı fiyat hareketlerinden etkilenmem. Baktım o sürenin sonunda hiç bir gelişme olmuyor, gözünün yaşına bakmadan hisseyi satar ve şansımı bir başka hisse ya da hisselerde denerim. (Süreyi sorma çünkü o tamamen benim ne zaman taşacağı belli olmayan sabrımla ilgili )

Ama sen ne yaparsın, artık bir türlü gelmeyen Godot'u bekler gibi bir baskın erken seçim yapılmasını mı beklersin yoksa başka bir şey mi yaparsın bilemem . Malum "umut fakirin ekmeği ye oğlum Mehmet ye " diye son derece veciz bir sözümüz vardır.

Kişisel kanaat ve değerlendirmelerden ibaret olup zinhar yatırım tavsiyesi değildir.

Bedelodenmistir Guest
     Alıntı Originally Posted by Melesav Yazıyı Oku
    Aşırı bir yorum trafiği oldu. Sayın #Bedelodenmistir ve #Burutay halkbanktaki tahsisli sermaye artırımı gibi birşeyden mi bahsediyorsunuz. Böyle bir tahsisli sermaye artırımını YK kararı ile çıkarılabilmesi mümkün mü? YK nun yeni üyelerini bildiğim kadarı ile VF belirledi. Şayet bu şekilde bir tahsisli sermaye artışı yapılacak ise hissenin ağırlıklı ortalaması bilerek yükseltilmek istenmiyor olabilir o zaman.
    yok hocam o bankalarda oldu bitti. bunda öyle birşey olmaz.

buradan temettü alması lazım herkesin.

İki cambaz bir ipte oynamaz.
    Ttkom ve tcell
    İkisi de kamuda
    Ttkomu bankalarda daha fazla kalmasına müsaade etmezler bu yoklukta.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    İki cambaz bir ipte oynamaz.
    Ttkom ve tcell
    İkisi de kamuda
    Ttkomu bankalarda daha fazla kalmasına müsaade etmezler bu yoklukta.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Turk Telekom konusunda evet biran önce bankalar elden çıkarmak istiycektir. Zaten nakit lazım. Ama turkcell evin yeni gelini. Hele çalışsın, kayınvalideye hizmet etsin biraz. 🙂

7. Açılış +1.5 ile açıldı.
    Bakalım bugünkü 30 kuruşu nasıl çıkaracak.
    Açılışı acemiler, kapanışı ustalar yaparmış.
    Bu onun bunun çocukları 15.25 i de gösterirlerse şaşmamak Lazım.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

Sayfa 721/911 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •