Sayfa 381/718 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. selam ılım usta derinlik rica etsem iyi haftalar abi..

2.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    selam ılım usta derinlik rica etsem iyi haftalar abi..
    mutlu haftalar ustad...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    mutlu haftalar ustad...

sağol üstat iyiki varsın.. bol kazançın olur İNŞALLAH ..

saygılar..

4.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    sağol üstat iyiki varsın.. bol kazançın olur İNŞALLAH ..

saygılar..
    tskler hepimize umarım ustad...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. Haber ajansinin halk arz basvurusu yapildi mi bilenler cevap verebilir mi rica etsem yapildiysa spk onayi ne zaman gelicek halk arz haberi bekleyen sirekt 1 tl altinda kucuk yatirimciyi bitirmisler gordugum kadariyla spk nasil musade ediyor bunlara YTD

6.  Alıntı Originally Posted by Realkingdom Yazıyı Oku
    Haber ajansinin halk arz basvurusu yapildi mi bilenler cevap verebilir mi rica etsem yapildiysa spk onayi ne zaman gelicek halk arz haberi bekleyen sirekt 1 tl altinda kucuk yatirimciyi bitirmisler gordugum kadariyla spk nasil musade ediyor bunlara YTD

Bağlı ortaklığımız İhlas Haber Ajansı A.Ş. halka açılma çalışmaları çerçevesinde Sermaye Piyasası mevzuatına uyum kapsamında esas sözleşme değişiklik metninin onayı için 23.12.2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunduğunu Şirketimize bildirmiştir.

Kamuoyunu bilgilerine sunulur.

7. Tesekur ederim onay geldikten sonra halkarz basvurusu olucak sanirim yanlis bilmiyorsam

8.  Alıntı Originally Posted by Realkingdom Yazıyı Oku
    Tesekur ederim onay geldikten sonra halkarz basvurusu olucak sanirim yanlis bilmiyorsam
    onay alırsa takvim belirlenip talep toplama duyurusu gündeme gelir...kuruldan red gelir yada şirket tarafından erteleme gündeme gelirse beklenti biter...

Sayfa 381/718 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •