Originally Posted by *Bozkurt Yok ben daha oynamıycam, stock hoca nın hedefine kadar boş boş izliycem, bu piyasa hakkaten sıyırmış ne ayar var nede düzen.. viobu tez zamanda bırakın bence bi gün sizide çarpar bu robotgiller bu stock hoca kimmiş hedefi neymiş bu evliyaullahın?
Originally Posted by bear_bull ne biçim alışlardı öyle, seans kapanışına kadar donu zor kurtardık. Popoyu kurtarmak için daha sabah yedek dursun diye bankaya attığım bakiyeyi seans kapanmadan zar zor yetiştirip opsiyon satarak dengelemeye çalıştım. Palanene nerdeyse ilk günden bana full depo yaptırdı. https://i.resimyukle.xyz/cg65ck.png ibrahim abi şort mu bunlar....
Miroslav Stoch olmasın
Originally Posted by el turco bu stock hoca kimmiş hedefi neymiş bu evliyaullahın? Nisan sonu 1800 lü hedefi var bist100 , tutar tutmaz bilemem. tutturursa tebrik etcez
Hamdım Piştim Yandım
Kasa 26.162 artmis.
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 BEAR abi şort mu bunlar.... renginden belli değil mi? en fazla derim
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by hakansahin Kasa 26.162 artmis. Kasa 427bin ile yeni vadeye başladık 453bin oldu. bu 26bin jetonu takip edelim, kasa eksildiği an tüymek lazım
Erdoğan konuşuyor.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Forum Rules
Yer İmleri