Arama sonucu : 4917 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. telegramda 1500 kişilik grup kuran erdi uzundur, millete 8,50 üstü aldırıp lot kitledi, patronla iş tutuyor belli ki, bütün yorumların ekran görüntülerini alacağım, bilgilerine erişip mahkemeye vereceğim, ytd yazmakla iş olmuyor, görelim bakalım mahkeme celbi geldiğinde ne yapacaksın, kağıt hakkında en ufak olumsuz birsey yazdığında gruptan atıyor, ejderin öpücüğünü görecek, bazılarının erdi uzun gibi parası vardır, bazılarının da benim gibi eli uzundur, elimizi uzatalım nereye uzanacak.

2.  Alıntı Originally Posted by ilhanxx Yazıyı Oku
    telegramda 1500 kişilik grup kuran erdi uzundur, millete 8,50 üstü aldırıp lot kitledi, patronla iş tutuyor belli ki, bütün yorumların ekran görüntülerini alacağım, bilgilerine erişip mahkemeye vereceğim, ytd yazmakla iş olmuyor, görelim bakalım mahkeme celbi geldiğinde ne yapacaksın, kağıt hakkında en ufak olumsuz birsey yazdığında gruptan atıyor, ejderin öpücüğünü görecek, bazılarının erdi uzun gibi parası vardır, bazılarının da benim gibi eli uzundur, elimizi uzatalım nereye uzanacak.
    Kitleme yaptığı açık ve hala devam ediyor ben grubu hisseyi aldıktan sonra gördüm eğer böyle bir grup olduğunu bilseydim almazdım zira bir adam işini gücünü bırakıp 24 saat grupta hisse ucuz vb yazacak maaşlı / komisyonu olduğu görüntüsü var sayın Uzun Erdi nin .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •