Sayfa 799/1002 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. başka görsel, bütün grafikler ve çizgiler biri diğerinin aynı, hiç bir fark yok sadece bakış açıları farkediyor
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. bkz önceki yorumlar,

bumerang, gerçekleşti,
    yayık ayranı bakalım ne yapacak???
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    vergilere yansıyacak dolayısı ile bütçeye yansıyacak o farkı kapatmak için önümüzdeki hafta reisi cumhurun açıklayacağı ekonomik pakette muhakkak ucu banada dokunan bi vergi konacak yada arttırılacak
    Başkanım eyice bozdun, bu konu çok daha basit anlaşılabilirdi.

Ne tarafa dönersen dön, deliğin biri benim tarafta denir ona.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kasa bugün de artmış, 479bin jeton olmuş

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen bende katılıyorum.

Kasadaki jetonları sayalım bence en mantıklısı bu, kim almışın kim satmışın önemi yok

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sabah yazdık abi kasa artıyorken düşüş beklemek mantıklı değil. O yüzden bugün oynamadık ama belki bi siftah yaparız hazır endeks yeşillenmişken
    Kasa bugün de artmış 500bin jeton olmuş, bakalım yarın kasada eksilme olucak mı, olursa şort denenebilü belkim nebiliyim işte duruma göre yani

Bu arada Stock hocanın hedefine bi adım daha yaklaşıyor, heyecan dorukta Lambent abi bi atak yabman lazım yoksa ibre dönüyor
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt buralardamısın yonca 9.05 maliyetle thy,eregl,sasa, nın yanına ekledim.
    sasa maliyet çok aşağılarda onun haricinde hepsi stoploss lu .
    pozisyon larla devam .
    kolay gelsin.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kasa bugün de artmış 500bin jeton olmuş, bakalım yarın kasada eksilme olucak mı, olursa şort denenebilü belkim nebiliyim işte duruma göre yani

Bu arada Stock hocanın hedefine bi adım daha yaklaşıyor, heyecan dorukta Lambent abi bi atak yabman lazım yoksa ibre dönüyor
    Nereden nasıl sayıyorsunuz??

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

7. bugün seans izleyemedim akşam seansına şöyle bir bakayım dedim her kademeden acele etmeden ısrarla aldı (ya da cort kapadı) birileri...normalde dirençte 165.100 lerde. dolares yarın 7.80 dicek gibi...peki cort açarmıyım kesinlikle hayır...dolaresin 20 puanlık artışına tepkisini görmek lazım. sonrasında dolares 7.50 altına giderken lonk düşünebilirim 30endeks nisan vadede...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Fitch Ratings, son dönemde TL'de yaşanan değer kaybının enflasyon üzerindeki baskıyı artırdığını ve Merkez Bankası'nın bu ay ya da önümüzdeki aylarda alacağı faiz kararlarına etki edebileceğini belirtti.

Sayfa 799/1002 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •