Sayfa 833/1002 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bunu yazacaktım. Hatta benzinin filan da KDV sini ayrıca kendimiz yatırsak, çok daha iyi olur. En temel eksik o parti bu parti değil hesap sorma bilinci ve alışkanlığı bana göre.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen. 25 kuruşluk poşeti sorgulayan halk, benzin kazığına uyanırsa neler yapmaz

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    abd de herkes beyanname veriyor siz biliyorsunuz bence gayet mümkün devletler yapabilir isterlerse..
    ben bile öğrenciyken zamanında w-2 formları hayatımızın bir parçasıydı, nisan 15'ti sanırım her yıl son tarih vergiler için.. ama bir çok şeyi düşebiliyorsun, kitap aldın mesela eğitim için hemen düşme imkanı var..

biz de herkesin beyanname vermesi sağlanmalı aslında.. bu çok şeyi değiştirir..haklısınız..

neticede adamlar 20 bin dolara ford focus'a biniyor, biz burada aynı araba için 40 bin dolar veriyoruz.. vergiyle nasıl soyulduğumuzun en güzel örneklerinden birisi..

üstelik amerikalı bizden 4-5 kat daha zengin..
    İşte aslında aklın yolu bir. Amerika'yı da tekrar keşfetmeye gerek yok. Keşfedilmişi var. Medeni ülkelerde ki sistemleri getirir, uygularsın. Olur biter. Ama işlerine gelmiyor...

Şimdi ben iş sahibiyim. Herşeyi gidere atıyorum. Bakın HERŞEYİ! Ama çalışan biri hiçbir şeyi atamıyor. Adil bir düzen mi bu? Ayrıca yılda 100 bin TL kazanıp, 90 bin TL harcayan ile 100 bin kazanıp yarı yarıya tasarruf eden kişi aynı vergiyi mi ödemeli. Biri zaten harcarken ödüyor dolaylı vergisini, niye harcama yapanı cezalandırıyosun? İşte bunlar çok basit sorunlar, çok basit çözümleri var ama işlerine gelmediği için yapmıyorlar. Göz göre göre kazıklanıyoruz ve zekası olan, eğitim, kültürü olan insanlar bunları fark ettiği için de gittikçe burda yaşamak zorlaşıyor onlar adına. Batıyor çünkü... Neden Amerika'da öle de, burda böle diyosun. Sesimizi çıkarmadığımız için aslında...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Alıntı Originally Posted by VereSiye Yazıyı Oku
    Ekonomi atom parçalamak değil abi.

Para basicaksin atomu parcalamiyacaksin.

Bastın para ile gidip vatandaş ikinci el oto araba kıvır zıvır alıp ziyan ettirmeyeceksin.. dolar aldırmaya yol vermeyeceksin.

Sorunları çözeceksin sorunlu kredileri satın alacaksın düzgün regülasyon yapacaksın kemer sikacaksin..

Dayı iş kolay sen oy ver bana dolarcilarin shortculari içinden geçelim..
    memet kendi oyumla seni içimden mi geçireyim
    sen ülkenin seçmen seçilen bağlantısını çözmüşsün
    kendi oyumla öptürmem kendimi
    bir halt olacağı yok.

3. Geçen haftadan taşıdığım eregl,thy pozisyonlarını kapattım.
    Allah bereket versin.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    mesaj ve alıntı yaptığınız kişiler de bir yanlışlık olmuş.. iki farklı mesaj karışmış gibi alıntıda..sadece ilk cümle benim yaptığınız alıntıda :"yeni "ekonomi reform paketi".. " diğerleri kimin bilmiyorum
    valla bende anlamadım o iş nasıl olmuş kes yapıştır ile düzelttim
    bir halt olacağı yok.

kızardı endeks yeşillenir mi dolar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    kızardı endeks yeşillenir mi dolar
    Islak odunla BİST’e giriştiler.
    Dolar dayaktan baygın düştü. Onu dövmeyi bıraktılar.

Dayak klubü

7. Xu100 gap aldı, bakalım şimdi yukarı mı yoksa aşağı mı? Yukarı kopması daha iyi olur.. Ama bakalım

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

zaman zaman ayrışsalarda kırılma noktalarında viop garan a uyuyor
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Sayfa 833/1002 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •