Originally Posted by
nosfecagri
Sn. Dalgaci sizin tarzınızı başarılı buluyorum.
Ancak elli ot ile ilgili benim de boooolca batan tanıdığım var kullanıp başarılı olan kimseyi tanımadım. Bu nedenle de hiç ogrenmemeyi tercih ettim bilmiyorum belki hata olmuştur.
Kişilik kısmına %100 katılıyorum. Ben de daha önce yazmıştım pala mutlaka seni zarara sokacak mutlaka terste bırakacak önemli olan o an ne tepki verdiğin ve daha önemli olan ondan sonra ne yaptığın. Kendini geliştirebilen egosunu aşıp yanıldığını kabul edebilen masada kalır inat eden oyun dışı kalır bunun da elliot la temelle teknikle alakası yok tamamen karakter meselesi.
Ed Seykota diyor ya, trade eden herkes mutlaka ne istiyorsa onu alır diye. Ego tatmin isteyen ego tatmin eder. İnatlaşma isteyen inatlaşır. Kazanmayı isteyen kazanır, kaybetmeyi isteyen ise kaybeder malesef.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın nosfecagri
Ben de sizin gir çıklarınızı başarılı buluyorum inatlaşmadığınız için. ve yukarıda yazdıklarınıza imzamı atarım suçun trade prensiplerinde olmayıp kurallarınızla ilgili olduğu konusunda.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1730&page=210
bu analiz Viop portföyümü %23 büyüttü stopaj dahil düşerken ki ben 7.10 larda çıktım. Zararlarımda çok oldu beklentime ters hareketlerde...Az bir lonk poz var nisan vadede izleyen stopla bekleyen...Bol şanslar...
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Yer İmleri