Sayfa 855/1002 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,833 - 6,840 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Poz ile inatlaşma demiş işte.[emoji3]
    Zararı kısa kes karda otur der bi büyüğümde..biz atadan böyle gördük.. Siz anlayamazsınız bu duyguyu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,183
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Zararı kısa kes karda otur der bi büyüğümde..bi atadan böyle gördük.. Siz anlayamazsınız bu duyguyu
    Endenozya atasözü de istiridye çıkartacaksan nefes tutmayı bileceksin der. Buna ne demeli.[emoji3]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by VereSiye Yazıyı Oku
    bu resim açılmıyor. sen bilirsin. tarihi ddipte sıfıra düşmüş dev kağıtları shorttan yağ çıkartmak tercih meselesi resim açılmadığı için ne shortladığını bilmiyorum.

yanlız şu var. direk anahtarı bırakırsın.. neden çünkü krizdeyiz ve kağıtlar sıfırlamış zaten.. ne shortsun bilmiyorum dayi .. beklentimiz krizin bitmesi veya adım atılması. bir umut arıyor herkes..

krizdeyiz zaten.. bilmeyen kalmadı evet.. ben çıplak cort açmam para versen bedava açmam neden çünkü kağıtlar sıfıra düşmüş nerdeyse neyi shortlayacağım dünya görüşüm değil.. kapansın da açmıyorum çıplak cort.
    Sen viopta 1 kontrat alıp satmışlığın mı var ki ahkam kesiyorsun?

Ne shortu ne longu
    Almışsın hisse bi yerlerden kendini long sayıyorsun
    Telegram da hisse kovala vioptan daha risksiz merak etme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,192
    o atasözü bu atasözü yormayın kendinizi.

kısa ve net.

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    sadece kendi parana / pozuna geçer sözün,
    ya kazanır ya kaybedersin bu kadar basit.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Endenozya atasözü de istiridye çıkartacaksan nefes tutmayı bileceksin der. Buna ne demeli.[emoji3]

Zorluk seni zorlayıncaya kadar sen zorluğu zorla derim....

6. Tevfik neyzenin dediği doğrudur

Küçük yatırımcı gariptir herbir lafı kaldırmaz

Keriz dersin kızarda

Sevsen aldırmaz

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Dalgaci sizin tarzınızı başarılı buluyorum. Ancak elli ot ile ilgili benim de boooolca batan tanıdığım var kullanıp başarılı olan kimseyi tanımadım. Bu nedenle de hiç ogrenmemeyi tercih ettim bilmiyorum belki hata olmuştur.

Kişilik kısmına %100 katılıyorum. Ben de daha önce yazmıştım pala mutlaka seni zarara sokacak mutlaka terste bırakacak önemli olan o an ne tepki verdiğin ve daha önemli olan ondan sonra ne yaptığın. Kendini geliştirebilen egosunu aşıp yanıldığını kabul edebilen masada kalır inat eden oyun dışı kalır bunun da elliot la temelle teknikle alakası yok tamamen karakter meselesi.

Ed Seykota diyor ya, trade eden herkes mutlaka ne istiyorsa onu alır diye. Ego tatmin isteyen ego tatmin eder. İnatlaşma isteyen inatlaşır. Kazanmayı isteyen kazanır, kaybetmeyi isteyen ise kaybeder malesef.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın nosfecagri
    Ben de sizin gir çıklarınızı başarılı buluyorum inatlaşmadığınız için. ve yukarıda yazdıklarınıza imzamı atarım suçun trade prensiplerinde olmayıp kurallarınızla ilgili olduğu konusunda.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1730&page=210

bu analiz Viop portföyümü %23 büyüttü stopaj dahil düşerken ki ben 7.10 larda çıktım. Zararlarımda çok oldu beklentime ters hareketlerde...Az bir lonk poz var nisan vadede izleyen stopla bekleyen...Bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

8. Dalgacının paylaşımlarını beğenerek okuyorum. Boş boş konuşan ve tek başarısı ona buna horozlanmak olan aşağılık kompleksli bazı tiplerden çok çok daha faydalı işler çıkarttığı kesin. Adam kimseye bulaşmıyor ama sataşanı cok

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 855/1002 İlkİlk ... 355755805845853854855856857865905955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •