Sayfa 879/1002 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop-XXXI

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Kesinlikle tahmin etmemek lazım bence. Çok zor bir şey ve yanılma garantili. Onun yerine gerçekleşen işlemlere göre poz almaya çalışıyorum yani fiyat hacim ne diyorsa barlar neyi işaret ediyorsa onu yapmaya çalışıyorum. Çok zor tabi.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazmak alışkanlık olmuş yazıyoruz işte. değilse oynarken takip ediyor insan.

2. 1641 long, 15 dk Boyle kaparsa dururum, kapamazsa stoploss

Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

piyasa direkten döndü. eğer 88 kırılmış olsaydı hiçte iyi şeyler olmayacaktı çünkü yeni dip arayacaktı ve baya bir arayacaktı...

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o zaman soruyu değiştireyim bugün paketten bana ne çıkacak demeyeyim acaba bugün benim gibi paketten bana ne girecek diye düşünen var mı
    blombergte izliyorum herkes paketten çok memnun benim anladığım boş bir paket ama algıladığım bana giren çıkan bir şey yok en azından içim ferahladı
    bir halt olacağı yok.

5. Bize gireni en alta karınca duası gibi yazmışlardır başkan sen merak etme 1 aya öğreniriz vayyy vay vay deriz.
    blombergte izliyorum herkes paketten çok memnun benim anladığım boş bir paket ama algıladığım bana giren çıkan bir şey yok en azından içim ferahladı
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SPOT kapanış

başkan bu fragmandı. reis vergi, dijital dönüşüm, kamu ihale vs bir sürü şey söyledi ama hiç detay vermedi. doğru düzgün vergi alamadığı küçük esnaftan artık vergi almayacakmış onu öğrendik sadece.

sağlam bir balon var ama ne kadar uzar allah bilir. görüldüğü üzere pek somut bir girişim yok ekonomide.

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    bu hafta dip yapamadı. haftaya merkez kararı öncesi baskı yapacaktır, yada kararı beğenmezse sonrasında dip yapar.
    yazımdan sonra gelen satış sonrası iyi çalışan bir sistemim al verdi. tayyip in açıklamaları hafta sonu yorumlanıp, haftaya alış gelebilir. buna karşılık yukarıda yazdığım gibi merkez faiz açıklaması beklenebilir de. lakin orta vade yönü yukarı doğru görüyorum.

Sayfa 879/1002 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •