Sayfa 910/1002 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,273 - 7,280 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    peki vob u bıraktınız mı......Tecrübelerinizi kısaca yazsanız....paranızbir daha bu platformda değerlendirir misiniz....
    Vob u ben bıraktım. O beni bırakmıyor heryerde karşıma çıkıyor

Tecrübelerinizi kısaca yazsanız

1- Duygusal bağ kurmayın
    2- İnatlaşmayın
    3- Durmasını bilin
    4- Daha fazla kazanç için ihtiyacınız olan parayı asla yatırmayın
    5- Aldığın risk de sınırlarınızı aşmayın.
    6- Ertesi güne taşımayın
    7- piyasanın açılışını izlemeden işlem yapmayın.
    8- Az olsun sizin olsun. (kaybetmekten iyidir.)
    ...........................Bu liste uzar gider.

2.  Alıntı Originally Posted by Orko78 Yazıyı Oku
    Dow utanmasa 33000 olacak Yarında THY ile piyasayı tutacak. Düşmek yasak...
    tutmak isteseler bankalarla çok daha rahat tutarlar adamların böyle bir dertleri olduğuna inanmıyorum .

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bakış açısına bağlı.. sen izlemeye devam et gaza gelme. ekmek aslanın hala midesinde...
    İşlem yapmıyorum. İzlemek de güzel tavsiye ederim. Göremediğimiz bir çok işlemi daha rahat görüyoruz.

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    İşlem yapmıyorum. İzlemek de güzel tavsiye ederim. Göremediğimiz bir çok işlemi daha rahat görüyoruz.
    tamam başkan hadi iyi geceler...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

tc nin kasasında dolarlar suyunu çekince, pes edilmiştir. şimdi gavura sevimli gözükmek için herşey yapılacaktır. perşembe günü merkezin faizi en az 100 puan artıracak olması da bunlardan biridir. faiz artışı gavurlar için son ışık olacak. bu itibarla kısa açacaklar 2 kere düşünsünler.

6. Doların işi bitmiş gibi bir hal var. Merkez faizi arttıracak büyük ihtimalle bankalari alim yerine getirdiler. Perşembe cuma bir atraksiyon çekecekler. Short riskli..

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    faiz artışı gelirse bankacılık sektörüne bu sefer satış getiri deniyor....şimdiki satışlarda öncü deniyor bankalr için.....ne kadar doğru bakacaz....piyasa değişik tepkiler veriyor....
    Aslında olması gereken o normalde yani faiz arisi banka kasasına negatif yansır. Daha önce ucuza verdiği parayı pahalı alir. Ama burası Bist30 iste hersey tersine işleyebiliyor..

8. Tosunum 1 nisandan sonra bıst 30 da mış yakışır.

Sayfa 910/1002 İlkİlk ... 410810860900908909910911912920960 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •