Sayfa 254/1044 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Süreç biraz tehlikeli bir yere gidiyor diye düşünüyorum. Şu aşamada grafikler pekte istenenleri veremeyecekmiş gibi bir hava sezinledim. Bugün ekran başında değildiniz sanırım. Bizim meri teyze birçok hissede gayet güzel işler olurken, birden anlamsız bir şekilde pasiflere hemde birçok hissede aynı anda vurdu. Ekranımda açık olan tahtalardan izledim. Birbirinden bağımsızmış gibi görünsede birbirini tetikleyen, ardı ardına pasiflere herkes elindeki vermeye başladı. Küçük bir şelale yaşandı. Gerçi bu türden bir şey bir haftadır bekleniyordu xu100 grafiğinde. sonra HDP kapatma davası ve ardından Bidon un Putin için söylediği cümleler. Washington daki Rus büyükelçisinin çağrılması, Ruble fiyatındaki dalgalanmalar. Güçlü spekülatörlerin olduğu yada tahtası toplanmış hisseler mahalle yanarken saçını tarayan ablalar gibi hiç birşeyden etkilenmeden tavana asılı duruyordu.
    gerçi ben kendi açımdan rahatım. Aldığım pozisyondan ürkmüyorum. Olabilecek bir aksilikte en sağlam yerde poz açtığıma inanıyorum fakat durum pek parlak gelmedi bana.
    Durum ne zaman parlak oldu ki Selim...!

Şöyle bir geçmişe bakarsak, ne zor günlerden geçtik ve bu seviyelere ulaştık...

Hâlâ senin de dün bahsettiğin gibi Bankalar ve Holdingler yerinde sayarken, piyasaları bir anda çökertmeleri işlerine gelmez...

Ufaktan yoklama yaparlar ve yapıyorlar. Bu bir süre daha devam edebilir. Muhtemelen bu ayın sonunu görmemiz lâzım...

Nisan ayından itibâren işler biraz yoluna girecektir...

Birileri alt kapıdan bizim güzîde şirketlerimize göz koymuş, ele geçirmeye çalışıyor. Bir yandan birileri buna engel olmaya çalışıyor. Kim galip çıkacak bilinmez ama engel olmaya çalışanların galip çıkmasını elbette isteriz. Bu işten her ne kadar hepimiz parasal olarak biraz zarar etsek de, ülkemiz kazansın. Mücadelemiz bu yönde. Yoksa ne diye zarar edeceğimizi bile bile işlem yapalım...

Senin beklediğin, belki de beklemediğin ama benim beklediğim müthiş bir çöküş olacak ama şimdi değil... Önce coşku lâzım. Henüz o coşku yok, olmadı...

Ben zamanında ISCTR 'nin tavana kadar tek kalemde çizildiğini bilirim. Tesadüf o gün (2000 zirvesinden hemen önceki aylarda) Aracı Kuruma gitmiştim ve piyasalar ne olduğunu anlamaya çalışıyordu. O koca tahtalar tek kalemde tavana kadar çiziliyordu. Henüz o günleri görmedik ama yakında göreceğiz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Nizami abim iyi geceler
    size zahmet şu arsan'ın tekniğine bir bakabilirmisiniz
    hisse çok güzel verilere sahip.
    Birde ciddi ciddi sahipsiz tahtaymış gibi düşünmeye başladım
    kuluçka'nın dediğine göre yeğeni her gün hisseyi yukarıdan satıp aşağıdan yerine koyabiliyor
    tahtaya göre azımsanmayacak bir miktar
    40k.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Nizami abim iyi geceler
    size zahmet şu arsan'ın tekniğine bir bakabilirmisiniz
    hisse çok güzel verilere sahip.
    Birde ciddi ciddi sahipsiz tahtaymış gibi düşünmeye başladım
    kuluçkanın dediğine göre yeğeni her gün hisseyi yukarıdan satıp aşağıdan yerine koyabiliyor
    tahtaya göre azımsanmayacak bir miktar
    40k.
    Girme kanıma koçari abi sahipsiz tahta olmaz. yemliyordur herkesi. Herkes oo ne güzel al gülüm ver gülüm yapıyorsa o işte bir maraz vardır. Olmamasına imkan yok. Takaslarına baktın mı? 3 ay öncesine bakmayı ihmal etme. Ben baktım. Halka açıklık oranı %43 olan hissenin 36.577.611 adet lotu var. 3 ayda toplam 10.087.831 lot satılmış. Ne yazık ki alıcı tarafındaki en güçlü alıcı diğerleri 4.485.382 lot.
    diğer güçlü alıcılar
    iş 1.608.179 maliyet 8.21
    info 1.168.669 maliyet 6.21
    yapı 1.072.066 maliyet 8.62
    Trade rakamlara dikkat edersen sende denklemi çözersin. Full dalmamanı öneririm. Bende kime diyorum kusura bakma abi.

1000 ve 10.000 lot alım yapanları takip et. onlar satarken sende sat
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

4.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Girme kanıma koçari abi sahipsiz tahta olmaz. yemliyordur herkesi. Herkes oo ne güzel al gülüm ver gülüm yapıyorsa o işte bir maraz vardır. Olmamasına imkan yok. Takaslarına baktın mı? 3 ay öncesine bakmayı ihmal etme. Ben baktım. Halka açıklık oranı %43 olan hissenin 36.577.611 adet lotu var. 3 ayda toplam 10.087.831 lot satılmış. Ne yazık ki alıcı tarafındaki en güçlü alıcı diğerleri 4.485.382 lot.
    diğer güçlü alıcılar
    iş 1.608.179 maliyet 8.21
    info 1.168.669 maliyet 6.21
    yapı 1.072.066 maliyet 8.62
    Trade rakamlara dikkat edersen sende denklemi çözersin. Full dalmamanı öneririm. Bende kime diyorum kusura bakma abi.

1000 ve 10.000 lot alım yapanları takip et. onlar satarken sende sat
    Estağfurullah Abi
    patronların mal sattığını biliyoruz.

5. senin yeğen gene karlı çıktı naber.(ben)

kuluçka

adam ballı.detay göremiyor mobilden son fiyatı görüyo sadece ama devamlı aynı yerden alıp aynı yerlerden satıyor. bugünde 9.25 den verip 9 dan yerine koydu malını. bende yapıyordum ama pasta güzel olunca elim gitmedi,

kuluçka bunu diyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
    senin yeğen gene karlı çıktı naber.(ben)

kuluçka

adam ballı.detay göremiyor mobilden son fiyatı görüyo sadece ama devamlı aynı yerden alıp aynı yerlerden satıyor. bugünde 9.25 den verip 9 dan yerine koydu malını. bende yapıyordum ama pasta güzel olunca elim gitmedi,

kuluçka bunu diyor.
    Yarın ben gireyimde herkes kötü yola düşsün..töbeee töbeee. Zorlama işte abi. bonibonum bitti.

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Yarın ben gireyimde herkes kötü yola düşsün..töbeee töbeee. Zorlama işte abi. bonibonum bitti.
    Valla abi açık söyleyeyim
    cobra'ya gedzada al şunu sahiplen çok dedim 4 liralarda
    hemen hemen o ferahlıkta arsan'ı 3 para çuvalına diyebilirim
    firma temiz
    yalnız Serdar Bilgili'yi göz ardı etmemek lazım.

Hamiş
    o ferahhlıkta ama o ucuzlukta değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
    Valla abi açık söyleyeyim
    cobra'ya gedzada al şunu sahiplen çok dedim 4 liralarda
    hemen hemen o ferahlıkta arsan'ı 3 para çuvalına diyebilirim
    firma temiz
    yalnız serdar bilgiliyi göz ardı etmemek lazım.

Hamiş
    o ferahhlıkta ama o ucuczlukta değil.
    6.00 tl lerde alarm kurdum. uyandır bizi.

Sayfa 254/1044 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •