Sayfa 148/1001 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet kiminin dötü yemez anca boş boş üfürür ama masaya oturamaz para basamaz kendi sözde analizine bile güvenip...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    iyi bakalım herkesin bir dötü ve ona görte yaptığı bir işi var,...

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    grafiğe sen bakacaksın adam niye baksın, o tahtayı yapıyor,....onun bir hedefi var,..sen malzemesin, ya kurtarırsın ya yok olursun
    buraya öyle grafikler asarım ki long mu şort mu diye şaşı olursun. ama şimdi adamın gol diyor durumu var.

sanmam ki yarınki durumdan emin olan memlekette 1 tane insan olsun.
    audentes Fortuna iuvat

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,333
    Toplantıda Kavcıoğlu'nun verdiği diğer ana mesajlar ise, yeni dönemde Merkez Bankası'nın politikalarında herhangi bir değişiklik olmayacağı ve Naci Ağbal'ın bıraktığı yerden devam edileceği yönündeki vurgular oldu.

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

4. sen almak istemiyorsun senin bileceğin iş, ben ilk başladığımda shortla başladım analizlerime çünkü yakaladım grafikte ve halen o short şu anda devam ediyor ancak gün gelir longa çıkarsa piyasa buradan yazarım zaten o long c>1813.90 dır,..pipse mi satarsın alırsın ama 5 dk ya mı, o herkesin bileceği işi, ben herkese yazıyorum
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Biden:
    İstanbul Sözleşmesini ilk imzalayan ülke olarak 'Türkiye'de artan kadın katlinin olduğu bir ortamda bu sözleşmeden çekilme iç karartıcı

Biden bi sen eksiktin!
    Grafikleribozma
    Eyyy biden, yakındır o zaman

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    buraya öyle grafikler asarım ki long mu şort mu diye şaşı olursun. ama şimdi adamın gol diyor durumu var.

sanmam ki yarınki durumdan emin olan memlekette 1 tane insan olsun.
    sen beni bir araştır ben 8 sene topik yazan biriyim,...grafiğin varsa at, zaten olması gereken de bu, kaldıraçlı py, bu şekilde gider,..

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    evet kiminin dötü yemez anca boş boş üfürür ama masaya oturamaz para basamaz kendi sözde analizine bile güvenip...
    zaman sanada banada ama yok 3 dk daydım, 5 dk daydım deme,

8. Biden’dan Türkiye’ye 'İstanbul Sözleşmesi' tepkisi
    ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden ayrılması kararına ilişkin, "Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden ani ve nedensiz ayrılması derin hayal kırıklığıdır" ifadesini kullandı.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Sayfa 148/1001 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •