
Originally Posted by
Egeli
Bugünü döviz pozisyonu nedeniyle zararsız atlatacağız gibi duruyor. Ancak hayat olarak tl long olduğumuz için yapacak bir şey yok.
Ama sn cauti ve sn dudu’nun geçmiş deneyimlerinden yola çıkarak gerek psikolojik, gerekse aksiyon olarak önerileri varsa, paylaşmak için güzel bir gün.
Benim bildiğim iki şey var. Birinicisi düşen bıçak tutulmaz.
İkincisi Bıçak yere saplanınca yavaş toparlayacak hisselerden hızlı toparlayacak hisselere geçilebilir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En güzel tabir, düşen bıçak...Bir de kalan yabancı fiyata bakmadan çıkabilir. Bist yabancı olarak gözüken payların çoğu bıyıklı ve patron kağıdıdır. Bu nedenle kalanların çıkması da bir süre alır.
sene başı projeksiyonumu hatırlayın...tepede 1650, aşağıda 1200...ağırlıklı olarak 1200-1600 arası takılırız demiştim...orta vade hisse portföyü için alımlarda aceleci olmamak lazım.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri