Sayfa 257/1001 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,049 - 2,056 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Yarın-öbür gün, haftaya ne olursa olsun Vob ve endeks en azından, muhtemelen daha aşağısı, bu indikatöre değmeden bu iş bitmez, rahatlama gelmez diye düşünüyorum. Mevcut değerler sol üst köşede.

İndikatörün sahibi de arada buraya yazıyor Halis abi. Zamanında sağolsun burada bir dağıtım yapmıştı seneler önce. O farklı amaç için yazmış ama ben biraz revize ettim farklı amaçlar için kullanıyorum çokta faydasını gördüm. Tekrar teşekkür ederim kendisine yeri gelmişken.

Oradan ise artık tarihi ralli döngüsü bekliyorum. Allah ne verdiyse. Şahsi düşüncelerim olup asla ve katta yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.

2.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Şu kısa viop geçmişimde öğrendiğim en önemli kural geceye poz bırakma, spotta istersen 5 sene bekle ama viop için saniyeler önemli , inşallah zararını çıkartırsın
    Mehmet abinin aslında vurgulamak istediği buydu, çok uyardıydı.
    Bi gece ansızın bi haber gelir sabah taban açılır bittiğinin resmi, aynı bugün kü gibi...o yüzden Viobda poz taşınmaz, günlük görerek işlem yapılır.
    o kadar dedim Evren abiye bırak şu viobu diye, geçmiş olsun, yabcak bişii yok.. Hayat devam ediyor borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    4 e kadar gidin dolaşın gezin gelin..
    4 te açacağız tükkanı
    bişey kalmadı şurada..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

4. ben imzayı sılerım......bu ımza ısı de tamam....bu da tuttu....yenı aya bakcez artık...
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

5. longlyayyımı donermı burdan garantıyı

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mehmet abinin aslında vurgulamak istediği buydu, çok uyardıydı.
    Bi gece ansızın bi haber gelir sabah taban açılır bittiğinin resmi, aynı bugün kü gibi...o yüzden Viobda poz taşınmaz, günlük görerek işlem yapılır.
    o kadar dedim Evren abiye bırak şu viobu diye, geçmiş olsun, yabcak bişii yok.. Hayat devam ediyor borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Abi bırakıyordum, bırakmadan vurdu.......... Keşke zarara verseydim, maliyet beklemeseydim... çoğu pozu kapatmıştım ama kalan beni bitirmeye yetti

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

7. tabanda 131 milyon lot var garanda vay anam vayy
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8. formasyon hedefi 1280 ,200 günlük ho 1288............ytd

Sayfa 257/1001 İlkİlk ... 157207247255256257258259267307357757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •