Herhangi bir yatırım enstrümanı için geçerli argüman. 12 senedir borsadayım son 6 7 senedir gerçekten güzel getiri elde ettim şu son düşüşte bile viop da iyi bir meblağı batırmama rağmen zararım yok gibi bir şey. Çünkü benim işim bu bu işten anlıyorum emlaktan anlayan adam da piyasa düşerken çıkarken yatayken fırsatları görecek anlayacak ona göre pozunu alacak muhtemelen de anlamayana göre çok daha doyurucu getiri elde edecektir.
Ben de emlak yatırımı yapmam, bunu beğenmediğim mantıksız bulduğum için değil bilmediğim için.
Ama 0 64 döneminde hele hele benim gibi oturacak evi olmayan vatandaş almadı ise çok ciddi kaybetti bunu konuşmak da tartışmak da anlamsız. Buraya yazmıştım 1.2m pazarlık ediyordum alıyordum adam 1 günde fiyatı 1.5 yaptı sinirlendim almadım şimdi geri dönüp bakınca açıkçası pişmanım keşke alsaydım diyorum çok ilkeli davranmaya gerek yokmuş ne oldu orada en ucuz ilan 2.5 hadi onu geçtim benzer seviyede en ucuz ilan 2.5, 1.5 rahat ödeyebilirdim hele o kredi ile, 2.5 çok kasıyor, demek ki hata etmişiz kabul etmek lazım.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri