Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Hisse.net'e girerken arapça konusulan bir reklam çıkıyor....yazilar da arapca oldugundan bir yere basmaya korkuyorum. Kapatip tekrar aciyorum....
    Size de oluyor mu...virus müdür nedir....arapca reklamın ne işi var bu sitede ???[emoji848][emoji848][emoji848]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

2. Yalelli ya haci virüsü..

3. Sağlık Bakanı Koca, DSÖ'nün periyodik olarak kamuoyunu bilgilendirdiği brifinge DSÖ Genel Direktörü Dr. Ghebreyesus'a eşlik etmek üzere davet edildi -AA

Koca'nın brifinge davet edilmesinde Türkiye'nin başarılı Kovid-19 mücadelesi üstlendiği küresel liderlik ve sağlık çalışanlarına yaklaşımı etkili oldu -AA
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Zaytung'dan alıntı yaptığınızda lütfen belirtin Sn. British[emoji2][emoji2]
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı Koca, DSÖ'nün periyodik olarak kamuoyunu bilgilendirdiği brifinge DSÖ Genel Direktörü Dr. Ghebreyesus'a eşlik etmek üzere davet edildi -AA

Koca'nın brifinge davet edilmesinde Türkiye'nin başarılı Kovid-19 mücadelesi üstlendiği küresel liderlik ve sağlık çalışanlarına yaklaşımı etkili oldu -AA
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Hisse.net'e girerken arapça konusulan bir reklam çıkıyor....yazilar da arapca oldugundan bir yere basmaya korkuyorum. Kapatip tekrar aciyorum....
    Size de oluyor mu...virus müdür nedir....arapca reklamın ne işi var bu sitede ???[emoji848][emoji848][emoji848]

sn earp sanırım başka bir siteye girdiğinizde, face vs kanallarda bir habere baktığınızda , bir veri araştırması yaptığınızda hemen hisse nette buna ait veya yakın reklamlar otomatik olarak geliyor ya. Size de böyle birşey olmuş olabilir. Bende de ekran dolu oluyor çoğunlukla , kapatıyorum ilk girişteki ekran kaplayan reklamı ama diğer reklamlara engel olmak mümkün değil.

Günaydın TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Yahu akp'liler benide kandırmışlar ya

Ben ayran içip oy atıyorlar zannediyordum.

Meğer pudra şekeri kullanılıyormuş.

Hangi mantık hele hangi Müslüman Chp ye atıf yaparak çalıyorlar ama çalışıyorları haklı bahane olarak ortaya atar?

Yani Chp olmasaymış bunlar olmazmıymış?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 149/1002 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •