Sayfa 152/1002 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

TCMB Başkanı Kavcıoğlu: Yüksek enflasyon ve beklentiler sıkı para politikası duruşu gerektiriyor...

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, koronavirüs salgınında şu anda üçüncü pikin yaşandığını söyledi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Merkez Bankası net uluslararası rezervleri 26 Mart itibarıyla 12,79 milyar dolar oldu(Önceki 13,68MLR)

Ankara'da TEM otoyolunda 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Aile hekimimden bu güne aşı randevusu almıştım.. Saatinde ordaydım.. Aşı yokmuş. Geri döndüm.

Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Aile hekimimden bu güne aşı randevusu almıştım.. Saatinde ordaydım.. Aşı yokmuş. Geri döndüm.
    hastaneden alın ben dolar topiğinde yazdım aile hekimliklerine çok ender aşı gelyor randevunuzu yeniden oluşturun ve hastaneden alın
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 152/1002 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •