Sayfa 746/1001 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    Şişecam, Yenişehir düzcam üretim tesisine yaklaşık 400 milyon lira yatırım yaptı
    Şişecam Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, "Altıncı fırınımızı bugün ateşleyerek devreye aldık" dedi.
    __________________________________________________ ___________________________
    neyse, sanki alın satın der gibi dillendirmeyelim. heyecanla yazdık geçti ve ben unuttum. ayrıca haberi sağır sultan bile duydu...
    ''sevinçten yavrum benim kemik diye bileğimi öpmüşüm'' dostum bu sevinci kursağında bırakır şişe; şişeciler de birkaç satır konuşup bırakmış zaten , pek umursamamışlar.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    ''sevinçten yavrum benim kemik diye bileğimi öpmüşüm'' dostum bu sevinci kursağında bırakır şişe; şişeciler de birkaç satır konuşup bırakmış zaten , pek umursamamışlar.
    hadi yaa.. acemilik işte.. bende haber düşünce herkes oturup buna övgüler düzecek sanmıştım... neyse sağlık olsun. sağol bilgilendirmiş oldun beni..

hadi yaa.. acemilik işte.. bende haber düşünce herkes oturup buna övgüler düzecek sanmıştım... neyse sağlık olsun. sağol bilgilendirmiş oldun beni..
    abi bu tip şirketlerde 6 ayda bir yatırım haberi zaten gelir. asıl önemli olan yatırımın vadesi ve bilançoya etkisi oluyor. yeni birleşmiş bir başka bir gruba daha bakarsanız oyakc sarelle tadelle vs gıda grubunu alıyor. bence bu daha güzel. iyi akşamlar.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abi bu tip şirketlerde 6 ayda bir yatırım haberi zaten gelir. asıl önemli olan yatırımın vadesi ve bilançoya etkisi oluyor. yeni birleşmiş bir başka bir gruba daha bakarsanız oyakc sarelle tadelle vs gıda grubunu alıyor. bence bu daha güzel. iyi akşamlar.
    sağol.. samimiyetinden dolayı çok memnun oldum. iyi akşamlar

5. Kerem hocam bu İslamcı kelimesinden kimi kastettiğinizi biliyorum lakin genel bir ifade bu. İslamcı derken İslam dinini kabul eden anlamına geliyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kerem hocam bu İslamcı kelimesinden kimi kastettiğinizi biliyorum lakin genel bir ifade bu. İslamcı derken İslam dinini kabul eden anlamına geliyor.
    gelmiyor..İfade siyasal bir kelime.Anlamı Ülkenin içine eden zihniyetin karşılığı...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Övgüler düzdüklerimiz de elimizde patladığı için şişe altın madeni bulsa kimse sevinecek durumda değil.

sosyolojik bir niteleme, "islamcı" ifadesi yani.. islamcı olanlar bile itiraz etmiyorlar buna, edemezler zaten. üzerine yazılmış tonla kitap makale var. daha önemli konular var: mesela islamcılar "dava" derken neyi kasdediyorlar ?? bu konu daha önemli mesela.. mars'a gitmek de gitmeye çalışmak da önemli.. ülke insanımız önemli konular nedir zamanla seçecek buna inancım tam.. diğer yandan, islamcı olup da artık dinler konusunda kafasının karışık olduğunu söyleyen bir yazar bile çıktı, son günlerde gündem oldu ( Talha Hakan Alp, yenişafak yazarıydı).. 21. yy enteresan bir dönem olacak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 746/1001 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •