Sayfa 767/1001 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: Viop XXXII

1. onsta bir diriliş bekliyorum, onstaki diriliş, bu sıralar olası dolar hareketine bir iki gün de olsa sürecek şekilde gram altınla da birleşirse turbo etki olur ve altıncı ky nin gram düşüşüne tepeye yakın alarak ettiği zararı geriye kusabilir,

eş dost akraba analizi
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by sensitive Yazıyı Oku
    vayy beee
    rüyamda görsem inanamazdım
    Bjk ve Gs nin aynı anda yenileceğini

Beşiktaş yenildi , vasat bir oyunla
    Galatasaray yenildi, müthiş bir kötü oyunla
    Trabzonspor berabere kaldı

tüm takımlar Altın tepsiyi götürdü
    Fenerbahçe nin önüne koydu

Fenerbahçe yenerse yarın
    resmen diğer takımlar Fenerbahçeye 9-10 puanlık bir haftasonu
    hediye etti

Bjk bir de hafta içi çok zor Alanya maçı var

vayy beee cidden rüyamda görsem inanamazdım
    Bjk ve Gs nin aynı anda yenileceğini
    Hergün tavan giden bjkas sahiplerine kötü haberyarın taban akşama fener yenerse salıda taban
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    dolar ilk işlemler sakin...cuma gecesi kapanış seviyelerinde...ama önemli olan sabah nerede olduğu tabii...piyasa açısından normalde sıfır önemi olmalı bu bildiri işinin...ama bakalım nasıl fiyatlanacak...

https://www.xe.com/currencyconverter...rom=USD&To=TRY
    Accuk gevşer, IMF den sıcak para girişi ihtimali doğdu...

forumda siyaset ne zaman başlasa şunu düşünüyorum

acaba hangisi başa gelse daha az çalar onu tartışıyorlar gibi geliyor bana

hiç anlamadığım mesele olunca böyle düşünüyo insan

5. Cool

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    dolar ilk işlemler sakin...cuma gecesi kapanış seviyelerinde...ama önemli olan sabah nerede olduğu tabii...piyasa açısından normalde sıfır önemi olmalı bu bildiri işinin...ama bakalım nasıl fiyatlanacak...

https://www.xe.com/currencyconverter...rom=USD&To=TRY

Doların öyle uçuk hareketler yapacağını düşünmüyorum artık.neden derseniz global olarak , pandemi etkisiyle dollar out gibi bir şey oldu insanlar daha çok altın hatta bitcoin e yöneliyorlar..Doların agresif hareketler yapabileceği tek bir neden olabilir o da erken seçim.Akp erken seçime gitmez burada kannatimce kilit konumda MHP var , bahçelide bu ortamda öyle bir maceraya girmez.Yani pandeminin bitmesini bekleyeceklerdir , etkilerinin biraz zayıflamasını bekleyeceklerdir.Böyle bir ortamda dolar 7-8 arası gider gelir.Yani sleep well , be cool.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

6. net gözükmesi açısından yelpazelerden bazılarını sildim bazılarını grafik üzerinde bıraktım

üstteki TL, alttaki aynısının USD si ,

DÜŞÜNCE VERMESİ AÇISINDAN,...1480.09 rakamı, usd grafik te nasıl kalmış net olarak gözükmekte, USD BAZLIDA yanda yakın vadenin USD değeri sarı ok ile,...

7.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

net gözükmesi açısından yelpazelerden bazılarını sildim bazılarını grafik üzerinde bıraktım

üstteki TL, alttaki aynısının USD si ,

DÜŞÜNCE VERMESİ AÇISINDAN,...1480.09 rakamı, usd grafik te nasıl kalmış net olarak gözükmekte, USD BAZLIDA yanda yakın vadenin USD değeri sarı ok ile,...
    Kaç ay sürer bilinmez 22 mart sabahı oluşan boşluk dolana kadar yatay konsadilasyon devam eder.. İşaretlediğiniz mor ve turuncu bölge arası çok güzel bi üçgen oluşur.. Viopta bu bant aralığında da trade edebilenlere çok güzel aşağı ve yukarı yönlü dar bi alanda iyi getiri bırakır

8. Yeni haftada herkese başarılar ve bol kazançlar, zararları olanlar varsa, onlarında zararlarını geri almaları dileklerimle,

kasa hepimizin çünkü, senin paran benim param benim param senin paran, sadece kullanım hakkını elde ediyoruz,

bol şans

Sayfa 767/1001 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •