burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
forumda siyaset ne zaman başlasa şunu düşünüyorum
acaba hangisi başa gelse daha az çalar onu tartışıyorlar gibi geliyor bana
hiç anlamadığım mesele olunca böyle düşünüyo insan![]()
Doların öyle uçuk hareketler yapacağını düşünmüyorum artık.neden derseniz global olarak , pandemi etkisiyle dollar out gibi bir şey oldu insanlar daha çok altın hatta bitcoin e yöneliyorlar..Doların agresif hareketler yapabileceği tek bir neden olabilir o da erken seçim.Akp erken seçime gitmez burada kannatimce kilit konumda MHP var , bahçelide bu ortamda öyle bir maceraya girmez.Yani pandeminin bitmesini bekleyeceklerdir , etkilerinin biraz zayıflamasını bekleyeceklerdir.Böyle bir ortamda dolar 7-8 arası gider gelir.Yani sleep well , be cool.![]()
FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Kaç ay sürer bilinmez 22 mart sabahı oluşan boşluk dolana kadar yatay konsadilasyon devam eder.. İşaretlediğiniz mor ve turuncu bölge arası çok güzel bi üçgen oluşur.. Viopta bu bant aralığında da trade edebilenlere çok güzel aşağı ve yukarı yönlü dar bi alanda iyi getiri bırakır
Yeni haftada herkese başarılar ve bol kazançlar, zararları olanlar varsa, onlarında zararlarını geri almaları dileklerimle,
kasa hepimizin çünkü, senin paran benim param benim param senin paran, sadece kullanım hakkını elde ediyoruz,
bol şans
Yer İmleri