Sayfa 622/907 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: IHLAS - İhlas Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    Oksijen benim kadar oğlun var mı?

Kullandığın pis pazarlamacı kelimesini de aynen iade ediyorum?
    Belki de senin kadar oğlum vardır nerden biliyorsun içi boş pazarlamacı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Mercury.59 Yazıyı Oku
    kuzu postuna girmiş kurtlar....
    Kendi yazdığın yazıyı alıntılayıp böyle bir cevap yazıyorsun pazarlamacı. Hem kendi kendine konuşan deli, hem de kendi kendini ele veren aptala mı oynuyorsun yoksa gerçekten öyle misin anlamadım yani.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. İt oğlu it mu Co it beş şirketine bedelli yaptı , bunlardan holding ve ihgm den her birinden en az 200 milyondan 400 milyon carptiysa, diğer ucundende 100 milyondan 300 milyonda onlardan 700 milyon milleti çarpmıştir, bunun 300 milyonunu himmet verdiyse buna müsade edenlere en tepedilekilere yarısıda kendine kalır, yıllık iyi para çarpıyor adam ama, şirketin ismi de ihlas müslüman işi tam da.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye Cumhuriyeti. Duhul: 05.02.2011
    Gönderi
    1,547
    Blog Entries
    3
    Yahu arkadaşlar lütfen yapmayın...
    Gereksizleri forumun nimeti olan engelleme moduna alıyoruz..
    Ama Gereksizleri alıntı yapınca yine okumak zorunda kalıyoruz...
    Lütfen bu duruma dikkat edelim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez...
    "İşini kış tut, yaz çıkarsa bahtına"*"Ak dona gök yamalık vurulmaz"*"Topraktan geldik, toprağa gideceğiz; Mühim olan çamurlaşmamak"

5.  Alıntı Originally Posted by Oxijen Yazıyı Oku
    Oğlum bak, git uzaylı. İnsanları önce bedelliye girmeye teşvik ettin, sonra 1,20 - 1,40 arasından bu fiyata holding mi olur diye ihlas almaya teşvik ettin, şimdi durum ortada ve bir de utanmadan 0,73'ten kimse mal vermiyor değil mi diyorsun. İnsanları bu kadar zarara soktun hala pişkin pişkin yazı yazıyorsun. Seni gidi pis pazarlamacı, yürü git adamın canını sıkma.
    Tamamen katılıyorum. burada yazan bazı kişilerin pazarlamacı olduklarını anlamamak için biraz ahmak olmak lazım. ama onlar da işini yapıyorlar sanırım. yani muhtemelen işleri budur. sorun borsa tarihimizin en vurguncu sözde şirketinin geçmişine bakmadan yatırım yapan k.y. Ben de bu iblisleri çok iyi bildiğim halde tuzağa düştüm ve bedelliye katılmayıp sattığım halde biraz düştükten sonra tekrar toparlayıp 1 in üstüne atar düşüncesi ile hisse aldım. Bundan başka borsada 1 tl nin altında bir hisse fiyatlaması yok sanırım. Bu da çok önemli değil, bunların işi fiyatın nerede durduğu değil, fiyatın nerede k.y.a cazip görüneceği. kişisel kanaatim olup yatırım tavsiyesi değildir.

6. şerefliler bist 50 almışlar kuruşlu yu bunlar böyle mücu amarikan yanlısı şeredsizi o cocugu kücük yatırımcıyı söke un diye manita et sonra .1.10 lardan 0.72 tl cek senin coluluk cocugun yokmu mücoit ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Mücahit ismi İslam lehine mücadele eden olarak konulmuş bir isim değil Enver oren tarafından , bilakis İslam ve müslümanlara karşı mücadele etsin diye konulmuş bir isim, çünkü Enver Ören bir mason dur, yani Yahudi dir. O yüzden bu ihlas mücahit isimleri özenle seçilip konulmuştur. Bu bir dip bilgi olarak kalsin burda.

Beni bir defa dolandırdılar , dolandırıcılara sadece dedimki Allah üzerine yemin et doğru dediğine dedim, aynen yemin etti bende Allah adına yemin ettigi için güvendim, şunu diyeceğim, burada sürekli Allah adına yemin edenler var ,ve sürekli bunu yazıyorlar, demem o ki bu adamlar Allah adını kullanarak milleti tuzağa çekiyorlar, külliyen yalan diyorlar, çok yemin ederler inanmayın, onlar okuyunca kendini zaten anlar.
    Ey insanlar! Allahın vaadi haktır. Dünya hayatı aldatıcıdır. Aldatıcılar Allah’ın adını kullanarak sizi aldatmasın. (Fatır Suresi 5. Ayet)
    Din bezirganları sadece kendi menfaatlerini düşünürler.Bunlardan fayda beklemek nafile...

8. Muco it 70 lerden bir aya yakındır hisse boşalttı, 80 kuruş olması mucize olur artık, ne diyecek 70 lerden alana 80 yapayım da satsın kâr etsin mi diyecek, artık hisse yönünü net belli etti. 70 altı yolculuk başlar.ytd

Sayfa 622/907 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •