Sayfa 491/607 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 3,921 - 3,928 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Nedensiz Yazıyı Oku
    Bölündükten sonra 100 lira altı olmasını beklemiyorum 100 ile 140 lira arası olur 100 lira altında bölünür ise 100 üzerine atmayı dener tutunursa yatay seyreder pisaya endeks 1200 veya altına düşerse 3-5 aylık sürede çıkarken biraktıgı boslukları doldurur.....
    Çıkarken bıraktıgı boşlukları bu hızda doldurma istegi yukarıdan alanlar için zor anlar yaşattı yeni alacaklar ki piyasada pek iyi degil zor karar bu tür zamanlar sermayeyi korumak birinci öncelik yatırımcılar ve ekonomiye,şirkete inananlar için söylenecek sadece şu olabilir dirençler geçilmek için destekler kırılmak için vardır her tepe birgün geçilir her dipte mutlaka görülür dogru zamanda dogru yerde olmanız dilegiyle herşey gönlünüzce olsun

2. Yarın 754 üzerine atmalı olmaz ise 738 izlenmeli.....

3.  Alıntı Originally Posted by MİKRO Yazıyı Oku
    Bu ortam da borsaya girmek çok riskli. Ucuzun ucuzu olacak.Erken seçim ihtimali bile gündeme gelebilir. Yabancı payı 42,5 lere indi, sürekli düşüyo.Endeksin ilk desteği 1280 benim tekniğimde.
    Günaydın arkadaşlar, borsaya riskli zamanlarda herkesin korkup kaçtığı yerde ama uygun yerlerde gireceksin. Seçim demişsiniz de hocam bence seçim borsa için ilk başlarda olumsuz gibi görünse de aslında hem borsa hem de ülkemiz açısından olumlu olur. Yeter ki iç ve dış karışıklıklar vs. olmasın yeni bir iktidar hukuksal, ekonomik, sosyal alanda yapılacak yeni reformlar ile hem dış hem de iç yatırımcıyı borsamıza çekeceğine inanıyorum borsamız bu kadar ucuzken varsayalım iktidar değişmişken en az 3-4 yıl borsada yükseliş beklerim..

4. 754 üzerine şimdilik attı 818 geçilmeli ve üzerinde kapanmalı

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar, borsaya riskli zamanlarda herkesin korkup kaçtığı yerde ama uygun yerlerde gireceksin. Seçim demişsiniz de hocam bence seçim borsa için ilk başlarda olumsuz gibi görünse de aslında hem borsa hem de ülkemiz açısından olumlu olur. Yeter ki iç ve dış karışıklıklar vs. olmasın yeni bir iktidar hukuksal, ekonomik, sosyal alanda yapılacak yeni reformlar ile hem dış hem de iç yatırımcıyı borsamıza çekeceğine inanıyorum borsamız bu kadar ucuzken varsayalım iktidar değişmişken en az 3-4 yıl borsada yükseliş beklerim..
    Aynen hepimiz için güzel olur....

6. 754 te tutmaya çalışıyor izlenimi var tabii kapanış ve yarın ki kapanışta bunun üzeri yapmalı...

7. Kırmızı yanarsa büyük ihtimal panik başlar o zaman altan alırsa belki 754 veya 738 gibi kapatabilir yada bugün 754 ve üzeri kapamak istiyor izleyip görmek lazım....

8.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Hocam seçim uzun vadeli kesinlikle iyi olacaktır, hem fikirim.Sıkıntı piyasanın bunu nereden nereye kadar fiyatliyacağı ve biz nerede yakalanacağız.

Sayfa 491/607 İlkİlk ... 391441481489490491492493501541591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •