Sayfa 24/193 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1538 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Orta Vadeli İnciler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by POLARIS Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Biraz egzersiz yapmakta fayda var.Belki değişik fikirler verebilir.
    YALIN hocam KRONT a geçseniz nasıl olur.
    Bence de KRONT'a geçelim artık.

Dökün bakalım eteğinizdeki taşları Bu şirket hakkında bilinen ve bilinmeyen beklentileri neler?

Bu şirketi biraz daha detaylı inceleyelim istiyorum, yıl sonuna dair ciro ve kar hedeflerimiz de olsun istiyorum bu yüzden sizler de tahminlerde bulunun ve bir ortalama oluşturalım. Bu ortalamalara göre hisse fiyatı hedefi de belirleyebiliriz.

Hadi biraz sizler de çalışın yahu, hep ben çalışıyorum ha
    Borsa, korku değil eğlenceli bir gerilimdir. https://twitter.com/azizserin75

2. Burdan bi arkadaşın krontla ilgili bana yazdıkları aynen kopyalıyorum.

ilk önce bende büyük güven ve beklenti uyandıran şey dillendirilen yatırım ve beklentilerinden çok patronun bunları yapabilme yeteneği,tecrübesi ve dürüstlüğü oldu.Yani yatırımımın başına patron LÜTFİ YENEL' i koydum

Her ne hikmetse şubat ayında açıkladığı 2016/12 bilançosunu görene kadar hiç gözüme çarpmamış ve farketmemişim, buna çok üzüldüm

güven veren ve tecrübeli patrondan sonra gelelim hissenin dinamiklerine, nasıl oldu da 1 yılda yüzde 380 kazandırdı buna rağmen hala daha çok primlenmesini bekliyorum/bekliyoruz ?

1. öncelikle teknoloji üretiyor,firma 2007 de kuruldu, uğraştılar debelendiler patronun deyimiyle nefesleri yetmedi %10 netaş'a sattılar, böylece patronunda kariyerinde yer alan netaşla ortak oldular, altyapılarına ve tecrübelerine ulaşım imkanı elde ettiler. bu sanırım 2013-14 gibi gerçekleşti.Sonra kron büyük bir ivme yakaladı, parametrelerine bir göz at.

2. 2016 da amerika'da pakistan'da şirket kurdular oralara ulaşmak için, patronun deyimiyle ülke içi büyüme kısıtlı,belirli bir yere kadar olabilir onun için dışarıya açıldılar fakat henüz daha taze ve altyapısı kuruluyor, henüz konsolide olmayan bilanço açıklıyorlar oralardan daha para gelmedi, patronun beklentisi 2020 de abd satışları tr yi 2 ye katlayacak ki dediğim gibi henüz abd den hiç para gelmeden son yıllık bilançoda patlama yaptı ve 5 liralardan birden 16.75 i gördü dengesiz alım satımlarla brüt takasa alındı 3 aylığına ! ama hiç önemi yok çünkü brüt takasın bizim beklentilerimizde ilgisi yok, bu arada patron 12.6 zirvesinden 3 miyon 400 bin tl lik alım yaptığını bildirdi kağıt ondan sonra gitti 16.75 e , neyse

3.Patrondan sonra beni en cezbeden ve heyecanlandıran ise zekaya yatırım yapıyor olmaları üniversitelerden kalbur üstü zeki çocukları araştırıyorlar, yurtdışı staj imkanı sunuyorlar (new york yazmıştı biri ), bu çok önemli, dikkat ettiysen bir patron iki bunu söylüyorum en değerli olarak beklentileri sonra geliyor benim için, çünkü beklentiyi bende oluştururum ama bunu yapacak ışık heyecan potansiyelim yoksa beklenti, beklenti olarak kalır.

4. patronun bir sözü var "global bir firma için 100 yıl bekleyemem" bu da vizyonu kısaca

5. hisse çok derin değil 14 milyon sermayesi var.

6.son yıllık faaliyet raporunda ve yapılan son g.k da
    siber güvenlik, nesnelerin interneti (iot ) , yapay zeka gibi küresel teknolojik düzeyde başlıkları var, 2017 yılını siber güvenlik yılı ilan ettiler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
    Çok teşekkürler sayın ASELİŞ. Çok güzel bilgiler paylaştınız.

Gözü yükseklerde cevval bir şirkete benziyor ;)

Yalın hocam rekabet başlıyor.
    Bu da şu demek sinerji ile daha çok kuruma ulaşılabilecekler.Özellikle internet güvenliği çok popüler.
    Size bahsetmiştim.100.000$ Yatırım aldılar bile.

https://www.youtube.com/watch?v=Kmcn...&feature=share
    BİZ DEĞERİNİ ÖLÇERİZ,FİYATINA PİYASA KARAR VERİR.
    BURADA YER ALAN BİLGİLER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL,TAMAMI İLE ANALİZDİR.

5. Hisseler güzel de hangi birini alalım, 6 ayda bir o zamana kadar kimsenin ilgisini çekmeyen şirketler birden gözde oluyorlar. Şirketleri bulduk tamam güzel de biri de bunların hisselerine yatırım yapabileceğimiz parayı nasıl bulacağımızı söylese ya. Eldeki hisseleri satıp bunlara mı geçelim daldan dala mı atlayalım? 6 ay sonra da daha iyi 5 şirket keşfedilirse ne olacak? Zor bu işler zor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    396
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Hisseler güzel de hangi birini alalım, 6 ayda bir o zamana kadar kimsenin ilgisini çekmeyen şirketler birden gözde oluyorlar. Şirketleri bulduk tamam güzel de biri de bunların hisselerine yatırım yapabileceğimiz parayı nasıl bulacağımızı söylese ya. Eldeki hisseleri satıp bunlara mı geçelim daldan dala mı atlayalım? 6 ay sonra da daha iyi 5 şirket keşfedilirse ne olacak? Zor bu işler zor.
    Siz olayı yanlış anlamışsınız Osman bey.

Topiğin ilk yazısını tekrar okuyun lütfen.

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Hisseler güzel de hangi birini alalım, 6 ayda bir o zamana kadar kimsenin ilgisini çekmeyen şirketler birden gözde oluyorlar. Şirketleri bulduk tamam güzel de biri de bunların hisselerine yatırım yapabileceğimiz parayı nasıl bulacağımızı söylese ya. Eldeki hisseleri satıp bunlara mı geçelim daldan dala mı atlayalım? 6 ay sonra da daha iyi 5 şirket keşfedilirse ne olacak? Zor bu işler zor.
    Sayın Oralet_Osman,
    Sizin canınız sağolsun.Şimdilik yeter sanırım.
    Esenkalınız...

BİZ DEĞERİNİ ÖLÇERİZ,FİYATINA PİYASA KARAR VERİR.
    BURADA YER ALAN BİLGİLER YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL,TAMAMI İLE ANALİZDİR.

8. yalin hocam ilk size kront i yazdigimda 13800 lerdeydi 1r5 gun oldy olmadi..su an 17 lerde ki BRUT TAKASDA soze gerek yok aslinda ama genede paylasacaklarimiz olacak..

Sayfa 24/193 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •