Sayfa 140/1002 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu arada tabii çok konu dışı oldu. Genelde dikkat ederim ama sırf bu topiğe yazdığım için yazmıştım.
    Herkesten özür dilerim.
    Bizim mb kararı bu kadar etkili miymiş, şaşırdım:

Merkez’in ödeme yasağı Bitcoin’in değerini düşürdü

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...surdu-6377468/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Bizim mb kararı bu kadar etkili miymiş, şaşırdım:

Merkez’in ödeme yasağı Bitcoin’in deÄŸerini düşürdü

https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...surdu-6377468/
    Mb kararı ile zerre alakası yok, bizim başat borsalarda geniş bir satış olmadı btc/try tahtasında.

basınımız yine konu hakkında engin bilgisini konuşturmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Sn meesut, borsa konusundaki yorumunuzu da alabilir miyiz, ne olcak bu endeksin hali?
    Selamlar,

Daha önce de paylaştığım gibi kısa vadede (6 aya kadar) düşüş trendine girdiğimizi düşünüyorum. 200 günlük ortalama olan 1310'ların üstünde kaldıkça uzun vadede halen yükseliş trendindeyiz. Fonlara bir kaç aylık getirilerle bakanlar için üzülecekleri bir yaz dönemi olacak gibi görünüyor.

22 günlük ortalama civarlarındayız 2 haftadır. Burayı da kıracak bir haber gelmiyor, tam tersi riskler artıyor. Yukarı ataklarda da 1470'ler kırılmadıkça 1350-1450 aralığında dalgalanarak düşüşe devam ederiz gibi geliyor. Yılbaşından beri tek iyi gördüğüm şey ağırlıklı ortalamaların güzelce yükselmesi. Hatırlayacaksınız 200 günlük ortalama 1200'ler civarındaydı, şu anda 1310'larda. Bu gelecek adına umut veriyor, tekrar daha altları görmeyiz diye umuyorum.

Kendi adıma 1300'lere sarktıkça hisse fonu alımı yapmaya çalışacağım. Ben biraz erken ayrıldım HSYF'lerden, son ciddi düşüşteki alımlarla portföyün ancak yüzde 10-12'si hisse fonlarında. Son iki ayda da IBB'yi azaltıp YP ve altın ağırlıklı fonlara yöneldim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Selamlar,

Daha önce de paylaştığım gibi kısa vadede (6 aya kadar) düşüş trendine girdiğimizi düşünüyorum. 200 günlük ortalama olan 1310'ların üstünde kaldıkça uzun vadede halen yükseliş trendindeyiz. Fonlara bir kaç aylık getirilerle bakanlar için üzülecekleri bir yaz dönemi olacak gibi görünüyor.

22 günlük ortalama civarlarındayız 2 haftadır. Burayı da kıracak bir haber gelmiyor, tam tersi riskler artıyor. Yukarı ataklarda da 1470'ler kırılmadıkça 1350-1450 aralığında dalgalanarak düşüşe devam ederiz gibi geliyor. Yılbaşından beri tek iyi gördüğüm şey ağırlıklı ortalamaların güzelce yükselmesi. Hatırlayacaksınız 200 günlük ortalama 1200'ler civarındaydı, şu anda 1310'larda. Bu gelecek adına umut veriyor, tekrar daha altları görmeyiz diye umuyorum.

Kendi adıma 1300'lere sarktıkça hisse fonu alımı yapmaya çalışacağım. Ben biraz erken ayrıldım HSYF'lerden, son ciddi düşüşteki alımlarla portföyün ancak yüzde 10-12'si hisse fonlarında. Son iki ayda da IBB'yi azaltıp YP ve altın ağırlıklı fonlara yöneldim.

Teşekkür ederim, ben de benzer düşünüyorum, 1350-1450 aralıında dalgalanacağız galiba uzun süre. Umarım bahsettiğiniz riskler gerçekleşmez ve aşağı kırmayız. Hisse fonu yöneticilerinin de uzmanlıklarını konuşturma zamanı aslında. Bol kazançlar dilerim...

5. Ereğli haricinde borsa tırt. Merkez bankası başkanı görevden alındığından beri hacimsiz ve keyifsiz bir borsa oluyor. Borsa yükselse bile çoğu hisse bu yükselişe ayak uyduramıyor o nedenle fonlar bu dönemde endeksin gerisinde kalıyor.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, ben de benzer düşünüyorum, 1350-1450 aralıında dalgalanacağız galiba uzun süre. Umarım bahsettiğiniz riskler gerçekleşmez ve aşağı kırmayız. Hisse fonu yöneticilerinin de uzmanlıklarını konuşturma zamanı aslında. Bol kazançlar dilerim...
    Bunlar tepki dostum. Oradaki uzun pin barın ucuna bak. Yabancı girmezse orayı hedefler. Marjinal olarak oraya kadar verdiler.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Mb kararı ile zerre alakası yok, bizim başat borsalarda geniş bir satış olmadı btc/try tahtasında.

Öyle demeyin hocam

Kripto para piyasasına yönelik düzenlemede ilk adımları atan AK Parti: ''Merkeziyetsiz olması işimizi biraz zorlaştırıyor ama burayı da batırmanın bir yolunu bulacağımıza inanıyoruz...''

zaytung.com'dan

8.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku

Bizim basindan ayri olarak bu durum yahoo finance da haber olmus. Yerli gazete haberin icerigini oradan almis olabilir.

Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Selamlar,

Portfoyunuzun buyuk cogunlugu IBB de mi yer aliyor ? Memnun musunuz ? Eskiden IBB ye guvendim 85 gune yakin tasidim. Aldigim riske degmedi.

Sayfa 140/1002 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •