Originally Posted by
TC MEHHAM
Hayırlı olsun kar cebe yakışır. Söylediğim gibi ben gs-bjk maçına kadar bekleyeceğim. Kaybedersem kârdan gidecek. Ama lider olursak direkt 55-60 lara çıkar mı çıkar. Bekleyelim görelim . Herkes hakinda hayırlısi olsun. Ytd
edin visca 88 de penaltıyı atsa ne olurdu..?
gerek yok , ben yeteri kadar risk aldım , inşallah sizler benden çok kazanırsınız..
gsray bu beraberlik fener için iyi olmadı , dünkü sivas maçı beraberliğe göre oynandı..sivas çok rahat içinden geçerdi bjk nin ve o riski de aldım ben..
temmuz gibi tekrar alıma başlarım , az bi tspor var 3500 lot kadar (zararda olduğu için vermedim) sportif macerasını kapadım..
tekrar bol kazançlar cümleten..
dip not : bjk bu hafta kayseri yener , bizim takım ve gsray puan kaybederse lig bitiyor zaten , pazartesiden itibaren tüm sportifler satış yer bjk dahil..
bjk puan kaybederse fener için herşey yeniden başlar , risk oldukça yüksek yani..
herkes kararını ona göre versin , tünelden önceki son çıkış yarın olabilir fener, bjk ve gsrayda; tirabzon zaten düşeceği kadar düştü ..ytd
brüt takas işin başka bi boyutu zaten..aynı gün al sat yok , para 2 gün sonra hesaba geçiyor falan filan yani..
Son düzenleme : savasC; 21-04-2021 saat: 21:39.
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri