Sayfa 152/997 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Çoğu coin son bir ayda 7 8 kat yükseldi.. Bu piyasada eski olanlar için sorun yok.. Lakin son 10 15 gün giren kişiler çok ciddi bi düzeltmeye yakalandılar ve elektrik parası, su parası gibi ihtiyaçlarını buradan karşılamak için girdiyse çok ciddi olarak paraları buharlaştı... 28 ayda bitcoin 20 binden 540 bine geldi ve bence 250 binlere kadar düzeltme yapacak.. Bu durumda altcoinlerde yüzde 90 95 lere kadar düşüş olabilir.. Bi çok alt coin 300 400 kata varan yükselişler yaşamıştı
    Bir yakınım 3-4 ay önce ilk etherium mudur nedir ona para göndermişti. % 20 kardayım diyordu. Anlattım bu bir sanal oyun bir sabah kalktığında hesabının boş olduğunu görsen veya erişimin engellenirse muhatabın kim, kime müracaat edeceksin? Kimi dava edeceksin? Bu işin yasal düzenlemesi var mı? Diye anlamadı. Az önce görüştük. İlave para koymuş anaparadan da % 30 gitmiş. Hala satmaya niyeti yok...
    Maalesef eskiler de kazandıklarını çekeceklerine ilave para koyup, coin çeşitlendirmesi yapıyorlar... İlave para koymayan eski coinci çok azdır tahminim.

2.  Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Bu parti daha dikiş tutmaz. Her taraf yolsuzluk. Eski dürüst bakanlar ve milletvekilleri tasfiye edildi.
    Millet ittifakı nasıl olacak. Sadece CHP iyi parti ile mümkün değil. Saadet gelecek deva ve HDP li seçmen evet demezse nasıl kazanılır. Karşı taraf blok. Millet ittifakı içinde zıt kutuplar var. Bakıyorum sözcüye takke cüppe tespih başörtüsü. Millet ittifakı Boğaziçi üniversitesi gibi olmalı. RTE MHP yle ittifak halinde iken TRT ye Osman Öcalani çıkarıyor sorun yok. CHP içinde kimsenin ağzını buzemezsin.

3.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Çoğu coin son bir ayda 7 8 kat yükseldi.. Bu piyasada eski olanlar için sorun yok.. Lakin son 10 15 gün giren kişiler çok ciddi bi düzeltmeye yakalandılar ve elektrik parası, su parası gibi ihtiyaçlarını buradan karşılamak için girdiyse çok ciddi olarak paraları buharlaştı... 28 ayda bitcoin 20 binden 540 bine geldi ve bence 250 binlere kadar düzeltme yapacak.. Bu durumda altcoinlerde yüzde 90 95 lere kadar düşüş olabilir.. Bi çok alt coin 300 400 kata varan yükselişler yaşamıştı
    Ocak ayında 15 gün sonra ödeyeceğim kira nakite kalmasın üç beş ne getirse kardır düşüncesiyle şok market kağıdından aldım, kira ödeme günü zararda olduğum için kirayı mecbuten hanımdan aldım, şubatın kirasını sonra martın kirasını yine aynı beklentiyle aynı kağıda yatırdım, hala dahi dört aylık kirayla mecburi yatırımcı oldum. Sanki beni örneklemişsiniz.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. 15 gün içinde SOKM nin çıkacağı garanti miydi de, böyle bir aksiyon aldınız? İlginç...

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Ocak ayında 15 gün sonra ödeyeceğim kira nakite kalmasın üç beş ne getirse kardır düşüncesiyle şok market kağıdından aldım, kira ödeme günü zararda olduğum için kirayı mecbuten hanımdan aldım, şubatın kirasını sonra martın kirasını yine aynı beklentiyle aynı kağıda yatırdım, hala dahi dört aylık kirayla mecburi yatırımcı oldum. Sanki beni örneklemişsiniz.

5. kripto para legal bir kalpazanlik sistemidir.... Bizler vatandas olarak gidip gelismis bir maatba ile gercek kagit paraya %99 benzer sahte para bazsak devlet anamizi aglatir.

Ulus devletlerin elindeki en onemli guc unsurlarindan biri olan senyoraj hakkini yok etmeye yonelik gelistirilmis bir sistemdir.

Esas buyuk ve saglam kripto paralar google, Facebok ve Amazon gibi sirketler bu ise girince ortaya cikacaklar.. Trump yonetimi bunu engelliyordu.

Sahsen ben kripto para sisteminde simdilik bir cokme beklemiyorum. Ara ara Sert duzeltmeler yasanir. Zayif olanlar batar. Digerleri yoluna devam ederler.

Kripto paralarda esas buyuk bir dususun borsalarla birlikte 2023 de gerceklesecegini tahmin ediyorum....Bu cokusle birlikte Altin ve Gumusun parlak donemi basliyacak diye dusunuyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku

Şok markette uzun vadeli yatırımcı olunur kardeşim. 2 çeyrek bilançosu daha bekleyin en azından.

İlk defa geçen yıl kar açıkladı ve bu trend artarak devam edecek görünüyor. Bekleyebilirseniz 2-3 yıl süper olabilir.

Mazallah 20-30 kat artmış işi boş şirketlere yatırsaydınız ne olurdu?

Yatırım tavsiyesi değildir. Hoş olsa da ücret yok ve tüm lisans belgeleri var çok şükür.

7. 1990 -2000 li yıllarda CHP il başkanı ile hastane de karşılaştım hanımı kapalı hac için test yaptırmıştı. Yine DSP ilçe başkanı bizim büroya hoş geldiniz diye ziyarete gelmişti. İkindi vakti namaz kılacagim dedi abdest aldı. Yani dindar CHP li DSP li vardır. Bu ittifakin içinde ülkücü, milli görüş, Kürt, sol merkez sağ sosyalist dahil. Yani bunları barındırmadan yada bunlara hitap ederken basın yayın da bunları üzmeyecek. Bu ittifak MHP HDP akp saadet den kısmen oy almalı bu sebeple onları da kapsayan bir basın yayın politikası güdülmeli.

8.  Alıntı Originally Posted by Sanane Yazıyı Oku
    Bir yakınım 3-4 ay önce ilk etherium mudur nedir ona para göndermişti. % 20 kardayım diyordu. Anlattım bu bir sanal oyun bir sabah kalktığında hesabının boş olduğunu görsen veya erişimin engellenirse muhatabın kim, kime müracaat edeceksin? Kimi dava edeceksin? Bu işin yasal düzenlemesi var mı? Diye anlamadı. Az önce görüştük. İlave para koymuş anaparadan da % 30 gitmiş. Hala satmaya niyeti yok...
    Maalesef eskiler de kazandıklarını çekeceklerine ilave para koyup, coin çeşitlendirmesi yapıyorlar... İlave para koymayan eski coinci çok azdır tahminim.
    Benim 2019 senesinin ocak ayında 20 bin maliyetli 1 adetbitcoinim var satmayı düşünmüyorum...binance isimli yabancı kripto para borsasında duruyor.. Btc türk ve paribu türk kripto para borsalarına getirmiyorum çünkü güvenmiyorum.. Bu pazar çok büyük bi pazar devlet elinde sonunda yerel aracı kurumlara yetki verip bu işi kontrol altına alıp vergisini alacak.. Fiyat kısmına girmiyorum.. Bu yatırımı ilk yaptığımda güvendiğim bi bilgisayar mühendisi bitcoine güvenmemi ama yerel borsalara güvenmemi söyleyince yabancı borsada o parayı gitti gözüyle görüp tutuyorum. Fiyat kısmi spekülasyondur.. Ben 20000 den aldığımdada balon olduğunu 2011 2012lerde 1 dolar olduğu söyleniyordu..
    OMAHALI

Sayfa 152/997 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •