temettüsü için alınan kağıt var,
trade için alınacak kağıt var,
uzun vade için alınacak kağıt var.
orta ve kısa vade için var.
bunların hesabını iyi yapmak gerekiyor.
temettüsü için alınan kağıt var,
trade için alınacak kağıt var,
uzun vade için alınacak kağıt var.
orta ve kısa vade için var.
bunların hesabını iyi yapmak gerekiyor.
alın 1 dakika evvel gelen mesaj,
çokta sevdiğim bir arkadaşım.
şimdi ben buna ne diyeyim,
oturduğum yerde bana üzüntü oluyor...
Baba saygılar ben (x) öğretmen nasılsın Rtalb te uzun süre görüşmüş idik..ama yıllarca süründürüp bizlere yar olmadı nasip..şimdi de 6 maliyet ile crdfa terste kaldım Hasan meşe denen biri kağıdı sosyal medyada pazarladı millete resmen çok pis geçirdiler ben ona bakarak almadım banka falan aldılar birde patron sofi yamuk yapmaz dedim ama borsa nın dini imanı yok
üzülmemek elde değil,
hep aynı tezgah ve insanlar inanıp kağıda giriyorlar.
genelde UV yatırımcıyımdır şunu söyleyebilirim elimde 12 yıldır tuttuğum hissem var. UV için alacağım hissem zaten OV de izlemede olduğum ve alım için aralık belirlediğim hisselerden olur. alım aralığına geldiğinde/yaklaştığında işlem hacminin ölmesini,kuş uçmaz kervan geçmez hal almasını,internette ve topiklerde de unutulmuş olmasını gözlerim. hisse yataydayken yada düşerken her gün bıkmadan,kendimi göstermeden ufak ufak pasif alıcı olurum,fiyat önemli değildir. çuvalı doldurduktan sonra dahada uğramam tahtaya hedefime gelmesi için soteye yatarım. satış için belirlediğim aralığa geldiğinde ne zamanki tahta yoğun işlemden takip edemez hale gelir,heryerde adı geçiyodur (heleki kuşlu sitede adı muhakkak geçiyodur) işlem hacmi anormal artmıştır... kuluçka tüm malı aktif verir gider bi dahada uğramaz. elimdeki hisse hedefime gelmekte biraz gecikti şu an için hala x10 civarıyım fakat 12 yıl beklemek kesmiyor tabii. bi bakmışım 1 ayda hedefe gelmiş, 12 yıl bekledim evlatlığım oldu diye acımam basarım tetiğe.
Yer İmleri