Sayfa 455/997 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,142
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    geri dönebilemez

lokalde yabancı stoku hala ağırlıkla bankalarda ve satmaya devam ediyor.. büyük para tekrar almaya başlar mı ? başlayabilir ama alacak olduğu hisse banka olmaz artık

küresel düzlemde ise kripto değil ama merkez bankası dijital paraları piyasaya çıktığında bankaların fonksiyonu hepten sıfırlanacak diye düşünüyorum.. artık mevduat toplayıp kredi satma işi bankaların değil merkez bankalarının tekeline geçecek.. bunun aracılığını ise fin-tech yapacak, bankalar tarihin çöplüğüne karışacak
    Halbuki gidişat tam tersi duruyor MB tekelinden kurtulup merkezi olmayan sisteme doğru evriliyor bu da local bazda bankacılık lisanslarının değerlenmesi demek. Yakın gelecekte bankaların şubelerinin kalkıp sadece robotik ai ların işlem yapması bekleniyor. Personel giderlerinde muazzam düşüşler bekleniyor. Yanı tefeci bir yere gitmiyor ama elemanları azalıyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BOFA ,bankalarda süpürüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    BOFA ,bankalarda süpürüyor.
    Dün ISC yi yazıp yazıp sildim almadımya hocam ondan gidiyor. Zalımın evladı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Dün ISC yi yazıp yazıp sildim almadımya hocam ondan gidiyor. Zalımın evladı.
    BOFA petkm i duman etmiş.oradan gelen mazotla bankları roketliyor.

5. net para girişinin olmadığı piyasada petkm, eregl, bim gibi tahtaları yukarı sürmek için banka satıp fonlamayı bu shortlardan sağlıyordu büyük eller, bilanço vs giden hisselerde mal realize edince, banka shortlarını kapamak için bi hücum geldi.. yani bankalarda herhangi bi boncuk bulan yok, fonlama sağlamak için sattıkları malları yerine koyuyorlar, short-cover, görüntü böyle

30-endeks 1500-1510 aralığı sert bi direnç, böyle yalandan hisse değişimleriyle kırılacağını zannetmem

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,142
    Blog Entries
    1
    Şu anda MB sadece hükümetlerin ihtiyacı var gibi duruyor. Mesela düşünelim think tank yapalım. Bizim MB deseki artık tl basmayacağım dükkanı kapadım. Piyasadaki tl sayısı artık sabit dese dolar ne yapabilir ve hükümetler maaş ödemelerine yetişebilmek için vergiyi ister istemez zenginlere de kaydırır . Bunlar benim aklıma gelenler kimbilir daha neler olur.
    Tabi ister istemez tl önemli hale geleceği için harcama yapma isteği de kaybolur. Telefon alsam mı diye 40 gece düşünürsün.

Psikolojik YAS süreci

Banka hisselerinde küçük yatırımcı dolu şu an , resmen bayram hediyesi verdiler herkese helal olsun lan çok duygulandım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,142
    Blog Entries
    1
    Daha abd deki şirket hisseleri yeni yeni tokenlesiyor. Belki bizim petkim garan da tokenlesecek. 1 hisse silip 1 token verilecek belki. Hayelleri geniş tutun.

Psikolojik YAS süreci

Sayfa 455/997 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555955 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •