Sayfa 243/1002 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Otel motel diyince şimdi açtım satılık otel ilanlarına bakıyorum. Şu iyiymiş.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...04166946/detay

Günlüğü 100 dolardan versen, 120 gün x 100 dolares x 20 yatak = 240bin dolar. Erken sezon, geç sezon, boş gün bilmemne 220bin dolar de.

10 kişi çalıştır hepsine 10bin tl ver, 4 ay'dan 400bin personel, bir o kadar da tamir yemek içecek maksimum 1 milyon gider olur sezonda. 100 bin dolar da cebe kalır. 8-9 sene de kendini çıkarır. Düz hesap 10 sene. İşin kötü kısmı ise, sınırlar kapalı :d. Dünya normale dönse bunun fiyatı ikiye katlar.

Sonra da şunu izliyorum yok lan çekilmez o iş diyorum

https://eksisozluk.com/ulkeye-gelen-...odasi--6908508

Bu sah*****en.com çok sakat site. Bir aralar uçak helikopter falan bile bakıyordum.

ytd

2. Dolar bugün küreselde değer kaybederken sadece TL'ye karşı değer kazanıyor.
    ZAR 19.10'dan 13.97'ye gelmiş. Neredeyse bir senede %25 değer kazanmış.
    Esnafa dağıtılan bedava 5000TL hibe desteğinin etkilerini görmeye başlıyoruz.
    Hele seneye seçim öncesi dağıtılacak paraları düşündükçe günlük 20 kuruş bindirmeler görebiliriz.

SONDAKİKA Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulması önergesi AKP ve MHP oyları ile reddedildi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

MAFYA DEVLETİ Mİ, DAHA ÖTESİ Mİ?
    Eleştirilemeyen iktidarlar azgınlaşır.
    Yolsuzluklar devasa düzeye çıkar.
    Kamu gücü kirli kazançları artırmak, kara parayı legalleştirmek için işler.
    Yargı mafyalaşan devletin kırbacına dönüşür.
    Ve iktidar kriz sevici hale gelir.!!!!!
    https://mobile.twitter.com/senerabdu...87736848044032
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    SONDAKİKA Eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulması önergesi AKP ve MHP oyları ile reddedildi.!!!
    Zaytung mu? Gerçek haber mi?

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Zaytung mu? Gerçek haber mi?
    Gerçek habet
    bir halt olacağı yok.

Cool

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bize gelen turist genelde sadece oda hizmeti verilen İstanbul da Bim ve benzeri yerlerden çıkmayan türü geliyor .

Araplar zeytin ezmeli nutellalı simit sürmesinin pazarlığı bile yapıyorlar .

5 TL lik kupa bardağa 3 tanesi 5 e olur mu diyor .

50 liralık bornoza 5 TL teklif ediyor ben havlucuya onu teklif etsem beni sopayla kovalar ama onlara birşey diyemiyor ama arkalarından bol bol yad ediyorlar .

Antrikotun porsiyonuna 10 TL olur mu diyorlar .

Yani oranın ülkenin en alt tabakasının en altı geliyor genel olarak şu anda .

Turistler karnım aç dövizlerle can you help me diye dolaşıp dilencilik yapıp karnını doyurma peşinde .

Bir tane Rus Kıza açıdım öyle kadın bir hafta o çevrede dolaştı öyle açım diyerek .

Hiç para harcamadan gidiyor çoğu
    onların açlıgı başka.. marmariste her motorlunun arkasında aç kızlar..hele biri vardı her gece sahil yolunda dikilip duruyordu aynı noktada 4 gun sonra kolunun altında aç bir turist kızımız..açı doyurmasını bılırız

Sayfa 243/1002 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •