Yaw Ben bi renk veririm o da sarı kırmızı , salak herif ergen ergen yazmış ,burada misafiriz ağzımı bozmayayim diyorum, nerede bı geri zekalı spastik var gelip beni bulur , andavalları meth edersen olacağı budur, manyak oğlu manyak başlayacam babasının şarap çanagindan .
Şahsini tanimadimadigim bi herifin yazısı var Afrika ve Amerika da başkanlık sistemlerinde neler olmuş yazmış vakti olan bı baksın faideli olur deye düşündüm.
https://t24.com.tr/yazarlar/cemal-tu...abiliyor,19935
desidero'nun koyduğu link de epey güzel bilgi var ancak yazar, bilgiyi temelden yoksun vermiş. İşin içine temel veriyi de katarsam afrika ve abd liderlerinin seçilme amaçları, şekilleri, yöntemleri netlik kazanıyor. Bir sebebe sahip oluyorsunuz. Yöntemler şekildir yani sonuç görüntüdür, o şekli yaratan sebebi görmek gerekir. Görüntü gerçeği yansıtmıyor. Olayı açardım ancak desidero ağzını çabuk bozdu, konuya girmek istesemde küfürden ve söyleyenden uzak durma prensibime dayanarak olaya girmeyeceğim. Şimdi bir küfürde bana gelebilir sorun değil. Belki üstteki küfür banadır emin olamadım.
Her neyse, buraya neden gelmiştim, bişey yazacaktım unuttum.
Ha, bir düzeltme yapacaktım.
Sahil koşularımdan bahsetmiştim ve 10 km kadar yürüyorum koşuyorum demiştim. Digital haritadan ölçtüm 4 km çıktı.
Hiç bu kadar uçtuğumu hatırlamıyorum. Genelde yaklaşık tuttururdum.
ayhan da 10 km demişti, o da uçuşa geçmiş olabilir. Ben uçmuşum ya, o da uçmuşsa psikolojik olarak rahatlayacağım.
Tam kapamada koşulara 20 gün ara verdim ancak yeniden başlamadım. Umarım kısa sürede yeniden başlarım. BIST 1500'e dayansın, koşuya başlarım.Böyle şart koşunca gerçekleşmiyor.
Estağfurullah cemal aga
Kime yazdığım belli Bosch Profilo meraklısı lvk ,bana renk verdi demiş ulan deyyus biz camasirsuyu nda bile renk vermiyoruz demek istedim anniyomusun .
O nick boşuna alınmadı, daha öncede bana şekil yapmaya çalışanlar olmuştu , fekat esasen haklı soze ve bilgi paylaşımına lafım olmaz bilmediğimizi öğreniyoruz .
Kalaslari şekillendirme çalışmasından dolayı çevreye verdigim geçici rahatsızlıktan dolayı özür beyan ederim.
Yer İmleri